Gebeliğe Hazırlık Pcos ve lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nigar1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
54
7
26
Kızlar merhaba. Bende yeni yeni pcos olmaya başladı. Daha ilk evreleri. Reglim 32 günde bir oluyor, şu an 36. gündeyim. Düne kadar toplam 2 gün lekelenmem oldu. Regl değildi, kahverengi sulu akıntım oldu,günde sadece bir iki defa, günlük bezi bile doldurmuyodu. Ben üstüne görme zannettim, kan testi verdim negatif çıktı. Acaba hamile ola bilir miyim? Yani beta hcg sonradan artış gösterir mi?

Merhabalar bana acil yardım eder misiniz benim adetine 1 gün kala çamurlu kahverengi akıntı gelmeye başladı halen suruyo 2 gün bugün test yaptım negatif ama belim çok ciddi durumda ağrıyo siz ne düşünüyorsunuz benim gibi olan varmi acaba cevaplarinizi bekliyorum bu arada idrar testi yaptım ve pcosum ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum

kızlar panik yapmayın 14senelik pcosluyum ve inanın bu pcosun bi parçası. her ay istisnasız çamursu akıntım oluo hatta dün sabah çok hafif lekelenme oldu ümitlendim ama bugun devam ediyo ve her zamanki gibi kistik akıntı işte. içeride biriken eski yumurtaların akıntıları bunlar. parça parça geliyosa yogun ve ciğer gibi görüntüsü varsa pcosunuz ilerleyip böyle akıntıya çeviriyo yerleşme kanaması o kadar yogun olmaz

X