Pcos ve kimyasal gebelik sonrası 😔

Canım merhaba o ilacı kullanmadım. Bu pkolularda kimyasal düsük baya yaygın bi şey sanırım

Malesef bende soğan suyu işe yaramadı benim pko ileri seviyede sanırım doğal takviyeler kullanmama zayıf olmama rağmen adet göremiyorum en son 1 eylül gibi görmüşüm insanların her ay hamile kalma şansı var ama bizim belki senede iki kere ancadır.. ona da denk geleceğiz de olacak.. bizim de sınavımız bu sanırım Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba femarayla hamile kaldiysan yine kullan yine kalirsin InsaAllah. pcolular için en guvenilir ve ideal ilaç o. Doktora git yeniden kontrolle kullan. Ben 6 ay kullandim kalamadim. Hem benimki ireli derece degildi. Yanj sen kaldiysan şanslisin

Merhaba hamile kaldım evet ama ikinci ayımda doktor ilacı üç tane içirtti günde. Bu da bende kist yaptı bebekte düştü zaten. O yüzden ilaca karşı çok ön yargılı oldum ama hamile kalamazsam birkaç ay daha gideceğim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…