Pcos ve kimyasal gebelik sonrası 😔

Merhaba ben klomen değil femara kullandım. Doktorum femaranın daha etkili olduğunu söylemişti. İlk ay kullandım çatlatma iğnesi de vuruldum ancak adet gördüm. 2. Ay tekrar aynı ilacı kullandım, iğne vurulacağım zaman bayram tatiline denk geldiği için iğne olmadım kendiliğinden çatlamıştı. Hamile kaldım ikinci ay da.

Teşekkürler amin inşallah sizin kilonuz gayet iyi evet olabilir insülin direncinize baktırdınız mı ya da prolaktin hormonunuza

Teşekkürler amin inşallah sizin kilonuz gayet iyi evet olabilir insülin direncinize baktırdınız mı ya da prolaktin hormonunuza
İnsilün direncime baktırmadım ama hormon testi vermiştim onlarda sıkıntı yoktu. Zaten pkolularda genel olarak insülin direnci oluyormuş muhtemelen bende de vardır diyerek sabahları sirkeli su içmeye başladım.

Ohhh ne güzel tez vakit kucağınıza alın insaAllahbakalım beni nasıl bir yol bekliyor biran önce subattaki reglimi bekliyorm zaman geçmez bana simdi

İlkinde sadece klomen ikincisinde hem klomen hem çatlatma iğnesi kullandım. İkisinde de ilk denemede hamile kaldım İnşallah sizde tez vakitte alırsınız hayırlı haberi

İnsülin direnci olunca yumurtalama çok olamıyor ya da yumurta çatlayamıyor gulukofen hapını araştırın isterseniz birçok pcolulara veriliyor kilolu olmanıza gerek yok

Canım sanırım bende de işe yaramadı, bende insülin direnci de yok hatta şekerim çok düşüyor, yani anlamadım ama ben de bıraksam aylaaarca adet olmam şimdiki gibi

Canım sanırım bende de işe yaramadı, bende insülin direnci de yok hatta şekerim çok düşüyor, yani anlamadım ama ben de bıraksam aylaaarca adet olmam şimdiki gibi
Çocuk istemesem adeti düşünmeyeceğim bile ama adet olmayınca yumurtlamada olmuyor yumurtlama takibi de yapılamıyor kısacası bebekte olmuyor kötü bi kısır döngü iki haftadır aslan pençesi çayı ve d vitamini kullanıyorum belki bi işe yarar sanmıyorum ama

Olabilir iki dusukten sonra doktor genetik test istiyor simdi de bumu moda yoksa basina gelmeden bilemiyorsunmu nedir bilmiyorum ama bugunlerde kimi duysam dusuk yaptim kan pihtilasma sorunu var mis diyorlar Allah yardimcimiz olsun

Ayyynen öyle, çocuk düşünmesem kendi bilir isterse aylarca gelmesin ama yumurtlama olmuyor. Ovülasyon testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok, neler neler kullandım işe yaramadı

Merhaba bendede çocukluktan beri pko var gençliğimde 6 ay adet olmadığımı bilirim ama evlendiğimde çok şükür düzeldi kontrollere gittiğimde 2 doktorumda pko görüntüsüvar dedi ama 28-30 günde bir kesin adet olurum fakat yumurtalarım kalitesiz büyümüyor ve insülin direncim 11 ,matofin diye bir ilaç kullanıyorum geçen ay hsg çekinmiştim bu ay hamile olduğumu öğrendim fakat sevincim 2 gün sürdü kimyasal gebelikle sonlandı bu ay hiç korunmadan tekrar devam ediyoruz aranızda matofin ilaç kullanan varmı

Ayy ayni seyi dusunuyiruz hamile kalmak icin adet gerekmese hic arkasina dusmem ama suanda adete cok ihtiyacim var soğan suyu sizde ise yaramadimi bende bes gundur iciyorum gelen giden Yok aslinda uc yil once ilk defa soğan suyunu yaptigim da hamile kalmistim dis gebelik oldu bu sefer ise yaramicak sanirim daha adet olmadim aslinda her ay düzenli adet olsam hamile ligi bu kadar takmicam cunku bu ay olmazsa bidahaki ay olur olmazsa ondan sonraki ay olur Allah büyük ama adet kafasina gore takiliyo simdi nezaman keyfi gelirde gelir Kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…