- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Güvendiğin bir dr un yolundan gitmek dogrusu olur hakkında hayırlısı olsun cnm
Canmm bende pko luyum ama hamileyim üzülme zamani geldiğinde olur..
PKO ile pcos arasında fark mi var? Ne gibi bi fark bu bilgilendirirseniz sevinirimAaa canim suan iyiki yazmissin.. bana pko degil pcos denildi doktor tarafindan ben de ikisi ayni saniyorum... tüylenme var diye hormonlara bakildi ve sonucunda pcos denildi kuzum.. aslinda ilacsiz regl oluyorum hatta suanda da oldum ama.ilerlemesin ve iyice duzene girsin diye diane 35 verdi doktor bugün.. ben bu arada baslugimi.ve yazilarimi duzenliyim pko degil pcos..
Ewet gördüm yeni ewliydim daha hiç bi doktor tedavi uygulamiyordu ama ben sabirsizlaniyordum rahatsizliğimi da bildiğim için beklesem belki olurdu ama beklemedim gonal f iğne sonra çatlatma iğnesi kullandmm ilk tedavi de tuttu çok şükür..
Amin canmm sağol...sende gonal f kullanabilirsin pko da sorun yumurtalarin büyümeyip kistçikler oluşturmasi gonal f de büyütüyor sonra da çatlatma iğnesi denemediysen denemelisin bence bu doktorlar insani hep oyaliyor ben nerdeyse zorla tedavi oldum iyi bi doktora denk geldim çok şükür pko gebeliğe engel değil korkma bende çok üzülüyordum şimdi keşke o kadar üzülmeseydim diyorum bi de bol bol dua et meryem suresini oku..Canım benim yaa cok sukur..
Ben de de tam aksi ben sabirsizlaniyodum senin gibi ve her gidisimde bi sorun yok dedi her doktor.. bu kacinci doktorum kim bilir.. ama gec olsun guc olmasin dogru teshis dogru tedavi olsun da yeter.. Allah sag salim kucagina almak nasip etsiinnn..
Amin canmm sağol...sende gonal f kullanabilirsin pko da sorun yumurtalarin büyümeyip kistçikler oluşturmasi gonal f de büyütüyor sonra da çatlatma iğnesi denemediysen denemelisin bence bu doktorlar insani hep oyaliyor ben nerdeyse zorla tedavi oldum iyi bi doktora denk geldim çok şükür pko gebeliğe engel değil korkma bende çok üzülüyordum şimdi keşke o kadar üzülmeseydim diyorum bi de bol bol dua et meryem suresini oku..
Canım burdan bi arkadas yazdi ikisi farkli seyler diye ben de tam olarak bilmiyorum ama duan arastirma asamasindayim biseyler bulursam bilgi vericem..PKO ile pcos arasında fark mi var? Ne gibi bi fark bu bilgilendirirseniz sevinirim
Tamam canım haber et banaCanım burdan bi arkadas yazdi ikisi farkli seyler diye ben de tam olarak bilmiyorum ama duan arastirma asamasindayim biseyler bulursam bilgi vericem..
Tamam canım haber et bana
Bence doğum kontrol hapı gereksiz anlik olarak adeti düzene sokuyo biraktığinda aynen düzensizlik dewam ediyor..Canım yorumlarda yazdım ayrıca ilk sayfamda da yazdım ikisi cok farkli seylermis gercekten.. bilinçli olmamız gerekiyo..
Bence doğum kontrol hapı gereksiz anlik olarak adeti düzene sokuyo biraktığinda aynen düzensizlik dewam ediyor..
Bende ikisini aynı sanıyordum cuma günü doktora gittim pcos olduğumu söyledi ve bu sebeple yumurta tembelliği var dedi adet oluyorum ama düzenli değil bazen 20.gün oluyorum bazen 30.gün..normalde lh hormonu fsh hormonunun en fazla iki katı olmalıymış ama pcoslarda üç ,dört katı oluyormuş..son gittiğim doktor Detaylı olarak Anlattı ultrason resmini bile verdi küçük tanecikler oluşmuş ve bugün klomene başladım Hayırlısı inşallah
Diane doğum kontrol hapı mıBen de de hemem hemen ayni durum soz konusu ama bana klomen degil diane 35 verdi hormon sorununu ortadan kaldirmak icin sanirim.. bende oyle 2 kati 3 kati gibi bi durum da yok ama lh fsh dan yuksek olmamasi gerekiyomus sanirim..
Diane doğum kontrol hapı mı