Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pcos ve gynopol kullanip hamile kalan varmi yardım?
Merhaba arkadaşlar pcosluyum. Çocuk istiyorum düzensiz adet nedeniyle tutmuyor. Doktorum gynopol 60 sase olanindan önerdi. Kullanan varmi? Kullanipta hamile kalan varmi? Yardımcı olurmusunuz lütfen
Sizde pcoslu yani.. bana yazdı henüz almadım alacağım suan adetliyim bitince başlarım diye düşündüm her gun mu kullanıyorsun? Acaba bununla birlikte hamile kalan varmi ya
Sizde pcoslu yani.. bana yazdı henüz almadım alacağım suan adetliyim bitince başlarım diye düşündüm her gun mu kullanıyorsun? Acaba bununla birlikte hamile kalan varmi ya
Evet canım pkos var bendede. Kullanıp hamile kalanları okumuştum burda. Her gün bi şase yi bir bardak suya karıştırıp içiyorum. Şekerli su gibi bi tadı var.
Evet canım pkos var bendede. Kullanıp hamile kalanları okumuştum burda. Her gün bi şase yi bir bardak suya karıştırıp içiyorum. Şekerli su gibi bi tadı var.
Cnm bise soracağım aldım bende şimdi gynopol yarın başlayacağım. Ama günde 1 mi 2 mi? Doktorum bise demedi. Kutunun üstünde bir adet yazıyor internette bazı yerlerde 2. Sen günde kaç adet ve saat kaç gibi kullandın?
Cnm bise soracağım aldım bende şimdi gynopol yarın başlayacağım. Ama günde 1 mi 2 mi? Doktorum bise demedi. Kutunun üstünde bir adet yazıyor internette bazı yerlerde 2. Sen günde kaç adet ve saat kaç gibi kullandın?
Ben günlük 1 tane kullanıyorum sabahları aç karna. Yani aç tok fark etmiyor sanırım yada günün saati de fark etmiyor diye biliyorum. Ben sabah uyanınca direk içeyim ki unutmayım diye