• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve gebe kalmak

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
894
150
23
22
Merhabalar 23 yaşında 1.5 senelik evliyim. Adetim duzensiz son 5-6 aydır da duphaston ile adet oluyorum onu kullanırken bile adetlerim duzensiz. (aşağıya döngümün resmini koyarim)
Pcos hastasıyım. Benim rahimim düzgün 2 tüp açık , eşimin sprem testi de iyi. 1.5 senedir maalesef hiçbir gebelik oluşmadı. 2 kere catlatma ignesi 1 kere aşılama oldum maalesef onlarda tutmadı. En son çatlatma iğnemi 2 ocakta oldum. Yeniden tedaviye başlamak istiyorum. Ama aşılama mi yaptırsam yada sadece çatlatma iğnesi mi olsam bilemedim fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?

Eklentiler

• 1000076379.jpg
    1000076379.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 24
Bence bir de ovülasyon testi deneyin. Ve lütfen instagramdan bir gebenin günlüğünü takip edip öne çıkarılan hikayeleri okuyun

Bence bir de ovülasyon testi deneyin. Ve lütfen instagramdan bir gebenin günlüğünü takip edip öne çıkarılan hikayeleri okuyun
Ovulasyon testini zaten deniyorum mayis ayından beri kullanıyorum ama yumurtlamiyorum ilaçlarla anca oluyor bu sefer bir gebenin günlüğünden aldim insallah uğur getirir bana isteyen herkese

Merhabalar 23 yaşında 1.5 senelik evliyim. Adetim duzensiz son 5-6 aydır da duphaston ile adet oluyorum onu kullanırken bile adetlerim duzensiz. (aşağıya döngümün resmini koyarim)
Pcos hastasıyım. Benim rahimim düzgün 2 tüp açık , eşimin sprem testi de iyi. 1.5 senedir maalesef hiçbir gebelik oluşmadı. 2 kere catlatma ignesi 1 kere aşılama oldum maalesef onlarda tutmadı. En son çatlatma iğnemi 2 ocakta oldum. Yeniden tedaviye başlamak istiyorum. Ama aşılama mi yaptırsam yada sadece çatlatma iğnesi mi olsam bilemedim fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?
Rabbim kalbinize gönlünüze göre versin inşallah bence aşılama yaptırın daha önce çatlatma yapmışsınız sonuç almamışsınız hiç onunla vakit kaybetmeyin direk aşılama yaptırın dilerim bu sefer pozitif olur Allah’ın izniyle inşallah 🤲

Back