Pcos ve femara kullandırdı 4 ay doktor ama asla yumurta boyutu ölçmedi.sadece aylık 23. Gün progesteron değerime bakti yum. Çatlıyo sizce mantıklı mı

CNm on kilo az mı daha nolsun. Evet asla engel bir durum değil illa sağlıklı bir yumurtamiz oluşacak ve illa döllenecek. Sadece çabuk olmayacak belki biraz zaman öyle çok şeyi yanlış biliyor musun ki yeni öğrendim. Sizin yaş ve kilo nedir. Bnm 29 yaş 69 kilo. Bende böyle bir 60 olmak istiyorum. Ahh keşke. Bir yandan da sağlıklı beslenip yumurtalarima zarar vermek istemiyorum. Çünkü bir şeylerden kısınca illa ki yumurtalar tam beslenemeyecektir. Sağlıklı yumurta olusamayacktir. Diye düşünüyorum belki de yanlışdir.

Kilom aşırı olduğu için on kilo yeterli olmuyor maalesef bende. 28 yaşında 95 kiloyum şu an. 166 boy. 75 bile olsa benim için kafi zaten kas kütlem fazla olduğu için çok aşağı kilolara inemiyorum. Önemli olan sağlıklı olmam. İnsülin direncim var. Sağlıklı beslenince yumurtalarınıza hiçbir zararı olmaz aksine faydası olur. Hamur işi, paketli gıdalar, şekerli içecekler, sağlıksız yağlar tam bi yumurta düşmanı. Ben onları sıfırlamaya çalışıyorum

Ben onları yemeyeli belki yıllar oldu. Yerim tabi ki evde bı kek pasta illa ki oluyor ama 3_4 ayda bir. Zaten bnim gebelik olmayınca ben çok şaşırdım yani güzel beslenmeye rağmen böyle olmasına aşırı şaşırdım. Bence herşeyin bir vakti var başka açıklama aramaya gerek yk tabiki tedbiri elden bırakmamak gerek ama olunca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…