- 22 Mart 2023
- 433
- 92
- 18
- 29
- Konu Sahibi Kahveci prenses
-
Pkoda en buyuk sorun yumurtalarin catlamayip kist olusmasi bunlara pko deniyor inci dizisi halinde yumurtalar.. doktorun neden hic bakmadi catladimi catlamadimi bana cok sacma geldi açıkçası. Biraz baştan savıyo sanki . Tetkiklerin yapilmadan aşılama yaptirma derim ben rahim filmi tupler vs bunlari bi gör.. asilamada ucuz bi tedavi degil çünkü boşa ugrasmis olma.Arkadaşlar başlıktan anlatıldığı üzere alttan kamera ile baktı pcos dedi. Ama bnm asla adetim düzensiz değil sadece yılda bir iki kere 40_45 onun dışında hep 32_35 neyse gebelik olmayınca doktor femara verdi ama asla ölçüm yapmadı çatladı mi çatlamadi mi yada yumurta boyutu ne kadarken çatladı hiç birine bakmadı ben de 4 ay boyunca her gün ovulasyon test kiti kullandım. En sonunda bıktım hocam aşılama geçelim dedim şimdide ne tüplere ne yola gerek görmüyorum dedi. Yani anlamadm hocam aslında çok iyi ve bence paraya da ihtiyacı olmayan biri yeni yetme doktor da değil. Tedavi süreci burda okuduklarimdan tuhaf geldi size sormak istiyorum önce tüp bakılması gerekmiyor mu tüp kapalıysa aşılama da olmaz. İlk başta ölçüm de yapmadı lütfen yardim
Benimde hormonlarim normal ama benkm 14 senedir cocugum olmamisti pko herkesde farkli seyrediyo maalesef ben hic adet olmazdim ilacla olurdum ama arkadasim vardi gayet duzenli adet olurdu. Benim sadece yumurtalik gorunumumde vardi pko.. farkli doktor görüşüde alın bence ben evleneli 14 sene oldu o zamanlar bile 1 yil cocugum olmayinca rahim filmi istemisti doktor 20 yasimdaydim.. şu an tup bebekle hamileyim cok şükür darisi basiniza insaAllah . Ama pkoda yumurtalar kendiliginden çatlamayabilir bilginiz olsun.Yumurta catlamayip inci dizisi olması halı ben bildim bileli kendimi adet olurum hadi yılda iki kere 45 gün olsun o zamnda biri çatladi diyelim biri çatlamadi görüntü öyle oldu diyelim. Bana da her yönden mantıksız geldi. 1 sene vitamin kullandım folik asit kullandm hormanlar normal eşim de normal herkes olur ya dedi. Yaklaşık 7 aydır ovulasyon kiti kullandım her ay pik gördüm mutlaka. Değerlendirdik ama olmadı.
Benimdw ilk doktorum öyleydi ilacı verir gönderir sonra da adet olursan gel derdi 3 ay kadar gittim sonra burda okudum meğersem herkes yumurtalarını ölçtürmeye gidiyor yumurta boyutunu söylüyor falan benim öyle bir şey yok klomen kullan 3. Günü başla şu günler ilişki olsun adet olursan gel derdi bende okuduğum kadarıyla ters giden bir şeyler var dedim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum 1 hafta içinde 3 kere yumurta takibi vs için çağırdı her şeyi kontrol etti o ay hamile kaldım bence doktorunuzu değiştirin yumurta takibi gerçekten önemliymiş belki yumurtalarınız sönüyor ya da düşündüğünüzden erken yumurtluyorsunuz benim öyleymiş mesela normalde herkes 14. Gün vs der ama benim için adetin 10.-11.günüymüşArkadaşlar başlıktan anlatıldığı üzere alttan kamera ile baktı pcos dedi. Ama bnm asla adetim düzensiz değil sadece yılda bir iki kere 40_45 onun dışında hep 32_35 neyse gebelik olmayınca doktor femara verdi ama asla ölçüm yapmadı çatladı mi çatlamadi mi yada yumurta boyutu ne kadarken çatladı hiç birine bakmadı ben de 4 ay boyunca her gün ovulasyon test kiti kullandım. En sonunda bıktım hocam aşılama geçelim dedim şimdide ne tüplere ne yola gerek görmüyorum dedi. Yani anlamadm hocam aslında çok iyi ve bence paraya da ihtiyacı olmayan biri yeni yetme doktor da değil. Tedavi süreci burda okuduklarimdan tuhaf geldi size sormak istiyorum önce tüp bakılması gerekmiyor mu tüp kapalıysa aşılama da olmaz. İlk başta ölçüm de yapmadı lütfen yardim
Adet olunurmuşAma çatlamazsa bildiğim kadarıyla adet olunmuyor. Çatlıyor ama döllenmzse adet olunuyor diye biliyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum keşke yetkili biri msj atsaçekilmedi film falan bilmiyorum artık ne olcak bnmde adet düzenliydi bana pco diye alttan kamera ile bakınca söyledi inanamadm ilk başta oylymis. Pco değişik herkesee farklı işliyor sizinde bebeğiniz hayırlı olsun
Bende de pkos var son bi seneye kadar adetlerim düzenliydi. Düzenliyken teşhisi koyan doktor fake adet oluyorsun yumurtalarının hepsi yumurtalıklarına yapışıp kist olmuş demişti. Sizde de bu tarz bi durum olabilirYumurta catlamayip inci dizisi olması halı ben bildim bileli kendimi adet olurum hadi yılda iki kere 45 gün olsun o zamnda biri çatladi diyelim biri çatlamadi görüntü öyle oldu diyelim. Bana da her yönden mantıksız geldi. 1 sene vitamin kullandım folik asit kullandm hormanlar normal eşim de normal herkes olur ya dedi. Yaklaşık 7 aydır ovulasyon kiti kullandım her ay pik gördüm mutlaka. Değerlendirdik ama olmadı.
Ben ovulasyon takibi yaptım sizde yaptınız miBenimdw ilk doktorum öyleydi ilacı verir gönderir sonra da adet olursan gel derdi 3 ay kadar gittim sonra burda okudum meğersem herkes yumurtalarını ölçtürmeye gidiyor yumurta boyutunu söylüyor falan benim öyle bir şey yok klomen kullan 3. Günü başla şu günler ilişki olsun adet olursan gel derdi bende okuduğum kadarıyla ters giden bir şeyler var dedim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum 1 hafta içinde 3 kere yumurta takibi vs için çağırdı her şeyi kontrol etti o ay hamile kaldım bence doktorunuzu değiştirin yumurta takibi gerçekten önemliymiş belki yumurtalarınız sönüyor ya da düşündüğünüzden erken yumurtluyorsunuz benim öyleymiş mesela normalde herkes 14. Gün vs der ama benim için adetin 10.-11.günüymüş
Bende kist falan demedi. Sadece alttan kamera ile bakıp pcos görüntüsü var dedi vücutta ki kıllanmaya da baktıBende de pkos var son bi seneye kadar adetlerim düzenliydi. Düzenliyken teşhisi koyan doktor fake adet oluyorsun yumurtalarının hepsi yumurtalıklarına yapışıp kist olmuş demişti. Sizde de bu tarz bi durum olabilir
Aaaa inanamiyorum o zaman neden adetin düzenliyse hemen hamile kalırsın dediler bunca seneAdet olunurmuşbence doktorunuzu degistirin. Zaman kaybi sizin icin.
Hangi ildesiniz ve hangi doktora gittiniz ben ankaradayim eğer varsa söyler misinizBenimdw ilk doktorum öyleydi ilacı verir gönderir sonra da adet olursan gel derdi 3 ay kadar gittim sonra burda okudum meğersem herkes yumurtalarını ölçtürmeye gidiyor yumurta boyutunu söylüyor falan benim öyle bir şey yok klomen kullan 3. Günü başla şu günler ilişki olsun adet olursan gel derdi bende okuduğum kadarıyla ters giden bir şeyler var dedim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum 1 hafta içinde 3 kere yumurta takibi vs için çağırdı her şeyi kontrol etti o ay hamile kaldım bence doktorunuzu değiştirin yumurta takibi gerçekten önemliymiş belki yumurtalarınız sönüyor ya da düşündüğünüzden erken yumurtluyorsunuz benim öyleymiş mesela normalde herkes 14. Gün vs der ama benim için adetin 10.-11.günüymüş
Yok bende pcos olduğu için ovülasyon testleri pcoslular da çok doğru çalışmıyor o yüzden hiç kullanmadımBen ovulasyon takibi yaptım sizde yaptınız mi
İstanbuldayım ben ankara da tanıdığım bir doktor yok maalesefHangi ildesiniz ve hangi doktora gittiniz ben ankaradayim eğer varsa söyler misiniz
Kim dedi onuAaaa inanamiyorum o zaman neden adetin düzenliyse hemen hamile kalırsın dediler bunca sene
Bnm arkadaş adet olamiyordu doktora gitti üni. Yıllarında doktor demiş evlenince hemen çocuk yapmaya bak sonradan olmaz falan.adetin düzensiz ve pcos var demiş. Benimde yıllardır adetim düzenli olunca bunca sene rahat davrandım. Yıllar önce doktora gittim kistin var dedi ama adetle geçer dedi demek ki pcosda çatlamayan yumurtaları kast ediyormuş nerden bilebilirdim. İlk Bebek düşündüğüm ay gebelik olmayınca doktora gittim. Tecrübeli bı doktor adetin düzenli mi dedi evet dedim. O zaman kalırsın ha gelecek ay yada en fazla bı seneye kalırsın dedi kilo ver sağlıklı yaşa dedim bn zaten ezelden beri yeşil çay içen. Sağlıklı beslenen biriyim. Alttan bakmadı ultrasonla baktı sadece sonra işte bı seneye olur dedi bn 6 ay bayağı ugrastm ovulasyon kitiyle tam 8 ay kullandm ama olmayınca tüp bebek yolu göründü işte. Velhasıl neden diyorlar adetin düzenliyse gebe kalırsınKim dedi onu
Tobe bismillah ben bu adetin duzenliyse hamile kalirsin mevzusunu vallahi ilk defa duydum ornek veriyim benim kuzenim var adetleri cok duzenli kizin ama sadece rahim filmi cekildikden sonra hamile kalabiliyo cunku tuplerinde sorun var su an 3.ye hamile 3 cocugunada gidip hsg cektirip 3 cocugunada ole hamile kaldi yani hersey olabilir .. adetle hamile kalmanin alakasi oldugunu dusunmuyorum ben ya bisuru okuyorum bu forumda benim adetlerim ilacsiz olmazdi asla ama cevremde duzenli adet gorup sorun yasayan insanlarda varBnm arkadaş adet olamiyordu doktora gitti üni. Yıllarında doktor demiş evlenince hemen çocuk yapmaya bak sonradan olmaz falan.adetin düzensiz ve pcos var demiş. Benimde yıllardır adetim düzenli olunca bunca sene rahat davrandım. Yıllar önce doktora gittim kistin var dedi ama adetle geçer dedi demek ki pcosda çatlamayan yumurtaları kast ediyormuş nerden bilebilirdim. İlk Bebek düşündüğüm ay gebelik olmayınca doktora gittim. Tecrübeli bı doktor adetin düzenli mi dedi evet dedim. O zaman kalırsın ha gelecek ay yada en fazla bı seneye kalırsın dedi kilo ver sağlıklı yaşa dedim bn zaten ezelden beri yeşil çay içen. Sağlıklı beslenen biriyim. Alttan bakmadı ultrasonla baktı sadece sonra işte bı seneye olur dedi bn 6 ay bayağı ugrastm ovulasyon kitiyle tam 8 ay kullandm ama olmayınca tüp bebek yolu göründü işte. Velhasıl neden diyorlar adetin düzenliyse gebe kalırsın
Pkos kist demek zaten ikisi ayrı şeyler değil. Kilo alma, kıllanma, insülin direnci gibi etkileri varBende kist falan demedi. Sadece alttan kamera ile bakıp pcos görüntüsü var dedi vücutta ki kıllanmaya da baktı
Pkos var diye canınızı sıkmayın lütfen. Pkos olup hamile kalabilen çok insan var. Ben inofolic combi hp diye bi takviye kullanıyorum şu an. Pkos için etkiliymiş. Kadın doğum doktoru önermişti. Siz de bu tarz bişiler deneyebilirsiniz. Kilo ver dedi bir de. On kilo verdim ama çok hızlı veremiyorum nolcak bilmiyorum vallaYa vallahi yemin olsun sizinle öğrendim. Bize öğretilen şey hep şu. Yumurta oluşur dışarıya çıkar döllenmzse regl olursun dışarı atılır. Meğer kanamada atılan şey yumurta değil. Kalınlaşan Rahim duvariymis. Yani bunca sene yumurtaların oluşuyor mu çatlıyor mu bilmiyor musşum tamemen cahillik.bize öğretilen aptalca bilgilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?