- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Çok sağolun :)Ben aksamlari cok usumeye basladim ama boyle insan baya usutur de hastalanir bir titreme gelir ya oyle usume geliyordu bir de goguslerim cok sertlesti. Ama adet olacam sandim tabi. Baska da belirtim yok suan bile sadece ara ara kasik agrim oluyor.
Hayırlı olsun gebeliğin öncelikle.. kaç yumurtan oluşmuştu femarayla :)Femara ve catlatma ignesi kullandim.
TesEkkur ederim :)Hayırlı olsun gebeliğin öncelikle.. kaç yumurtan oluşmuştu femarayla :)
Benim de bu ay 2 tane oluştu ama bakalım hayırlısıTes
TesEkkur ederim :)
1 tane olusmustu.
Gecen ay sadece 2 tane olusmustu.
Biri daha buyukse o ilerliyor digeri atiliyor zaten ama yakin buyukluktelerse ikiz olur bakarsin :)Benim de bu ay 2 tane oluştu ama bakalım hayırlısı
Ay inşallah İkisi de aynı büyüklükte aynı taraftaydıBiri daha buyukse o ilerliyor digeri atiliyor zaten ama yakin buyukluktelerse ikiz olur bakarsin :)
Kac kere kullandiniz? Yani kac ay deneme yaptinizArkadaşlar birşey soracaktım ben geçen sene femera ile tedavi oldum bu sene tekrar olabilir miyim bu şekilde yeniden aynı tedaviyi gören var mı?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimKac kere kullandiniz? Yani kac ay deneme yaptiniz
Bazi doktorlar 3 kez daha deniyorlar ama benim doktorum maksimum 3 onermisti en son 3. Hamile kaldim. Sizin durumunuz biraz farkli ama belki o yuzden tekrar verebilir doktor kacinci haftada dusmustuCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimGeçen sene 1 kutuyu 3 ayda bitirmiştim pıhtılaşmadan sebep düşük oldu kendi haline biraktik ama henüz bir gelişme yok tekrar kullanmak istiyorum femerayı bir sakıncasi olur mu acaba bu şekilde tekrar kullanan var mı acaba
İnşAllah canımBazi doktorlar 3 kez daha deniyorlar ama benim doktorum maksimum 3 onermisti en son 3. Hamile kaldim. Sizin durumunuz biraz farkli ama belki o yuzden tekrar verebilir doktor kacinci haftada dusmustuüzülmeyin Rabbim tez zamanda hayirli bir gebelik versin
Ben regl 3. Gün dr gitrm sadece usg ile kontrol edip pko olablir dedi fakat adetlerm düzenli benm düzenlü adet olanlarda da oluyor mu pko ve dr 3 ayda bir yumurtluyor olablirsin dedi bunu basit bazı tetkik ve regl günmde usg bakarak anlaması mümkün müSagolun insallah. Rahim filmini bu ay cektirecektim sonuc negatif olursa. Ama bence film en basta cekilmeli sahsi kanaatim bu yonde.
Yok 3 kere 3 ay yani. Kendi kendinize alip baslamayin tabi kist falan varsa baslatmiyorlar doktorlar. Dua edin bol bol, rabbim en dogru zamani suphesiz bilirİnşAllah canımbir kimyasal bir de 6+5 de düşük olmuştu üzerinden 1 sene geçti 1 kutu daha alsam diyorum.. Bazı dr'lar 3 kere kullandiriyor derken 3 kutu mu demek istediniz
Baska bir doktora gorunun. Pko teshisi icin hormon tahliline bakilmasi gerekli. Adet duzenli olabilir ama bu bir kriter degil. Adetin 3. Gunu farkli bir doktora gidin ve hormon tahlili yaptirin. Adeti duzenli biri 3 ayda bir yumurtalamaz adet zaten döllenmemis yumurtanin disari atilmasidir.Ben regl 3. Gün dr gitrm sadece usg ile kontrol edip pko olablir dedi fakat adetlerm düzenli benm düzenlü adet olanlarda da oluyor mu pko ve dr 3 ayda bir yumurtluyor olablirsin dedi bunu basit bazı tetkik ve regl günmde usg bakarak anlaması mümkün mü
Insallah bu ay hayirli haberleri gormek nasip olsun size de. Beslenmeye dikkat edin yine bu surecte :) varsa insallah guzel tutunsun
Cok kilolu degildim ama zayif da degildim kilo olarak degil ureme sagligi acisindan ve pcosun gerilemesi icin saglikli beslenmeyi hayata oturtmak gerekiyor. Ben hamile kalmadan once 7 aydir duzenli besleniyordum, aralikli oruc yaptim. 6 kilo vermistim sonra da korudum. Gluten ve seker minimuma indirdim, glutensiz un, siyez unu gibi urunler kullandim kullanacaksam, makarna pilavi da az yedim yedigim zaman tam bugday makarna, basmati pirinc, siyez bulguru gibi urunleri tercih ettim. Bol sebze ve protein agirlikli beslendim aslinda özünde. Duzenli yuruyus yaptim bol su tukettim.Kilo verdiniz mi bu dönemde? Ya da kilo problemi var mıydı pcos tüylenme ve kilo artışı yaptı çünkü bende.
Bu cevap çok güzel oldu ya. Tam da aralıklı oruç uygulaması indirmiştim.Cok kilolu degildim ama zayif da degildim kilo olarak degil ureme sagligi acisindan ve pcosun gerilemesi icin saglikli beslenmeyi hayata oturtmak gerekiyor. Ben hamile kalmadan once 7 aydir duzenli besleniyordum, aralikli oruc yaptim. 6 kilo vermistim sonra da korudum. Gluten ve seker minimuma indirdim, glutensiz un, siyez unu gibi urunler kullandim kullanacaksam, makarna pilavi da az yedim yedigim zaman tam bugday makarna, basmati pirinc, siyez bulguru gibi urunleri tercih ettim. Bol sebze ve protein agirlikli beslendim aslinda özünde. Duzenli yuruyus yaptim bol su tukettim.
Tuylenme zaman zaman cogaliyor bende asiri olmasa da bazi donemler tuylenme artiyor bazen azaliyordu.
Hiç düşünme Böyle şeyler arkadaşım 4. Doğumunu yaptı 2 ay önce ve tek tüple .Canım o sıvı birikmesi yüzünden enfeksiyon geliyormuş tüpten rahme diğer sağlam olan tüpüde etkiliyormuş bebek oluşmasını engelliyor muş o enfeksiyon o yüzden herkes alınması gerektiğini söyledi başka çağresi yok diyorlar kimide bitkisel şeyler dene hemen aldırma diyor çağresiz kaldım ama yinede çok şükür bir tüpüm sağlam Rabbim yinede bi şans vermiş inşallah hayırlısı ile çağresini de verir bende anne olabilirim
Çok sevindim sizin adınızaCok kilolu degildim ama zayif da degildim kilo olarak degil ureme sagligi acisindan ve pcosun gerilemesi icin saglikli beslenmeyi hayata oturtmak gerekiyor. Ben hamile kalmadan once 7 aydir duzenli besleniyordum, aralikli oruc yaptim. 6 kilo vermistim sonra da korudum. Gluten ve seker minimuma indirdim, glutensiz un, siyez unu gibi urunler kullandim kullanacaksam, makarna pilavi da az yedim yedigim zaman tam bugday makarna, basmati pirinc, siyez bulguru gibi urunleri tercih ettim. Bol sebze ve protein agirlikli beslendim aslinda özünde. Duzenli yuruyus yaptim bol su tukettim.
Tuylenme zaman zaman cogaliyor bende asiri olmasa da bazi donemler tuylenme artiyor bazen azaliyordu.
Teşekkür ederim yorumunuz için diğerini aldırmışmıydı canımHiç düşünme Böyle şeyler arkadaşım 4. Doğumunu yaptı 2 ay önce ve tek tüple .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?