Gebeliğe Hazırlık Pcos ve clife

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birdilektut15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
9
3
26
Pcos um var ilk adet gördüğüm günden beri 4 6 ayda bir adet olurum 1 yıldır evliyim ve çocuk istiyorum c life aldım kullanmaya başlayacağım clife ile gebe kalanlar lütfen yardımcı olur musunu

Ben de merak ediyorum acaba c life kullanıpta gebe kalan var mıdır? Çok duyuyorum ama doğruluk payı nedir emin olamıyorum

Ben kullandim
Surecimi anlatayım. Gebelik düşünmeye başladık ama benim pcosum var ve adetim düzensizdi önce düzenlemek için doktorum ona yöneldi. Adeti düzenledi ve 2 ay kendiniz deneyin sonra duruma bakalım dedi(bu süreç öncesi de korunmuyorduk) ama gebelik elde edemedim. Pcoslu olanlar bilir zaten ne kadar yorucu bir süreç.
C-life aldım,hormon ilaclariml birlikte kullanmaya başladım. İlk iki ay maalesef gebelik elde edemedim ama üçüncü ayda gebelik elde etmiştim. Maalesef sağlıklı ilerlemedi (pıhtı durumum var düşük önleyici ve kan sulandırıcı geç başlanıldı) ve bebek düştü yumurta kalitesi ve gebelik için etkisi olduğuna inanan biriyim ki yumurtayı güzel büyütüyor
Adet düzensizliği içinde çok iyi

Ama benim önerim; pcosta yeme şekli yürüyüş takviyeler siyah çay yerine yeşil çay havuç incir avakado çiğ kuru yemişler daha etkili.

Peki yanında neler kullandınız ek olarak çok teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…