Merhaba öncelikle uzun bir yazı olacak okuyanlara şimdiden teşekkürler. 22 yaşındayım pcos hastasıyım en son gittiğimde hormonlarımda bir problem olmadığını söyledi doktor ve sadece 1 tane kistimin olduğunu söyledi. Doğum kontrol hapı yazmadı kilo vermem gerektiğini söyledi ve verip tekrar gelmem gerektiğini söyledi.3-4 ayda bir adet görüyorum ve gerçekten şuan için bu durum umrumda değil. Kıllarımla kafayı bozmuş durumdayım . Yüzüm de dahil olmak üzere tüm vücudumda simsiyah kıllar vardı ve ben atandıktan sonra lazere başladım. 12 seans gittim ve şuanda sadece alt bacağımda ve kolumda kıl çıkmıyor geri kalan her yer kalınlaşarak sertleşerek çıkmaya devam ediyor göğüs üstü göbek bel sırt omuz popo yani korkunç derecede simsiyah ve sert haldeler şuanda . Pcos olduğu için lazerin asla etki etmeyeceğini düşünüyorum . Tek çözüm iğneli epilasyon sanırım ama iğneli epilasyona yüzümden mi başlamalıyım yoksa vücudumdan mı bilmiyorum.Omzum ve sırtım asla fayda görmedi sanki genital bölge kılı gibi oldu yani kıyafetten bana batıyorlar düşünün artık Yüzüm korkunç halde siyah ve kalındır eminim ama çıkmasına fırsat vermeden ağda ile aldığım için onu görmüyorum şuan. Dokunduğum her yerim kıllar içinde iğneli epilasyon sadece yüz için bile milyarlar vermek gerekiyor bütün vücudumun her yerindeki kıllar için nasıl bir zaman ve para yaratacağımı bilmiyorum. Asla evlenemeyeceğimi ve sevilmeyeceğimi düşünüyorum. Bu illetin bi ameliyatı falan yokmu olsak ve bidaha kıl çıkmasa yardım edin lütfen. Ayrıca kiloluyum boyum da 1.75 iğneli epilasyon için bi araba parası yatırsam yine yetmez galiba ebat büyük