- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
Hersey aynı bende devam ediyor regl ağrısıyla gebelik belirtileri aynı zaten canını sıkmaCanim bugün nasılsın ben regl olacak gibi karnım ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey aynı bende devam ediyor regl ağrısıyla gebelik belirtileri aynı zaten canını sıkmaCanim bugün nasılsın ben regl olacak gibi karnım ağrıyor
Test yaptın mı evdeHersey aynı bende devam ediyor regl ağrısıyla gebelik belirtileri aynı zaten canını sıkma
Yok yapmadım canım bekliyorum yapcam diyorum sonradan vazgeçiyorum korkuyorum negatifi görmekten bu arada bende de kasık karın ağrısı var göğüslerim aynı hassas ama koltuk altına doğru cok daha hassas ve aşırı nefes darlığı yaşıyorum 2 gündürTest yaptın mı evde
Benim negatif canım sen naptınYok yapmadım canım bekliyorum yapcam diyorum sonradan vazgeçiyorum korkuyorum negatifi görmekten bu arada bende de kasık karın ağrısı var göğüslerim aynı hassas ama koltuk altına doğru cok daha hassas ve aşırı nefes darlığı yaşıyorum 2 gündür
İdrar yaptım 2 kaset 1 erken gebelik hepsi pozitif yarın kan sonucum çıkacakBenim negatif canım sen naptın
İnşallah güzel sonuçlanır. Bende ilk gebeliğimde klomen kullanmıştım sonrasında çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım..2 yıl önce PCOS tanısı konuldu glifor , vitamin ve Van'da ki doktorumun tavsiyesi üzerine folden-pi kullanmaya başladım . PCOS hastalarının bu folik asit i kullanmasi gerektiğini söyledi . Van da 3 defa femara kullanıp ovitrelle iğne olup catlatma denedik ama olumsuz sonuçlandı . Şimdi Ankara ya gazı hastanesi ne geldik . Pazartesi yani ayın sekizinde İsmail Güler hocamiz aşılama yaptı . İki yumurtalığım büyümüştü. Tabi Van'dan buraya gelmeden önce femara kullanmistim yine . PCOS olup ilk aşılamada tutan var mı bana moral olabilecek
14. Gün en sağlıklısı öğrenme açısından kan tahlili bideMerhaba kızlar ben ayın 19. Da aşılama oldum en erken ne zaman yapayım sizce testi gonal f ve çatlatma iğnesi olmuştum
Ya pozitif miİdrar yaptım 2 kaset 1 erken gebelik hepsi pozitif yarın kan sonucum çıkacak
12. Gün idrara düşmüştü benim canım bu arada hayırlı olsun inşallah pozitif olurMerhaba kızlar ben ayın 19. Da aşılama oldum en erken ne zaman yapayım sizce testi gonal f ve çatlatma iğnesi olmuştum
Amin inşallah Allah razı olsun12. Gün idrara düşmüştü benim canım bu arada hayırlı olsun inşallah pozitif olur
İnşallah sizdendeAmin inşallah Allah razı olsun
Merhaba canım senin gibi olduğunda ne kadar çok stres olduğumu bildiğim için yazıp içini rahatlatayim dedim tabiki buyumeme ihtimali bile var ama benim 18. Güne kadar 11 mm ancak oldu büyümedi ama sonunda büyüdü ve aşılama yaptım bu gün 6 . Günüm stres yapma sakın yumurta büyümüyor diye sabırlı ol igneni güzelce kullan ve rahatla bu kadarMerhaba bende pkosum aşılama yaptircam ama bugün reglin 15. Günü 13. Gündür de iğne kullanıyorum ama yumurtalarım hala büyümedi sizinde öyle oldu mu?
Merhabalar dozu arttirdilar mi peki? Bu arada süreciniz miss gibi geçsin çift çizgi görün inşallah:)Merhaba canım senin gibi olduğunda ne kadar çok stres olduğumu bildiğim için yazıp içini rahatlatayim dedim tabiki buyumeme ihtimali bile var ama benim 18. Güne kadar 11 mm ancak oldu büyümedi ama sonunda büyüdü ve aşılama yaptım bu gün 6 . Günüm stres yapma sakın yumurta büyümüyor diye sabırlı ol igneni güzelce kullan ve rahatla bu kadar
Yaaa çok teşekkür ederim sizde inşallah çift çizgi gorursunuzzz evet benim ilk asilamada 75 m baslamislardi çok hızlı büyümüştü o yüzden 2. Aşılamada 50 den başladılar ve hiç büyümedi en son 75 verdiler öyle 9 dan 11 büyüdü yumurta yani düşünün o gün 11 i gormeselerdi aşılamayi iptal edeceklerdi 11 i görünce umut ettiler cuma cumartesi pazar 112 buçuk doz uygulayın dedi ve pazartesi gittiğimde 16 buçuk mm olmuştu bu akşamda 112 buçuk yapın yarın akşama kadar yeterli büyüklüğe gelicektir zaten dediler salı akşamı çatlatma iğnesi yapıp Perşembe sabahı aşılama yaptımMerhabalar dozu arttirdilar mi peki? Bu arada süreciniz miss gibi geçsin çift çizgi görün inşallah:)
Benim de aynı şekilde oldu bugün bir 14.2 bir 14.6 var Çarşambaya kadar devam edicem bugün 18. Gün ilacın pkos olunca öyle oluyor galiba :) maddi olarak sıkıntı oldu ama inşallah olumlu sonuclanirBen çok endiselenip kafama takmıştım eşim ve bir arkadasim çok destek oldu bu süreçte çok şükür ve işe yaradı demek ki yumurta büyüdü stres yapmaman çok önemli
Canım bende pcos olmamasına rağmen öyle olmuştu ilk aşılamada yumurta çok çabuk büyümüştü ama ikincisinde öyle bir sıkıntı yaşadım sen canını sıkma en azından 14 e gelmişler inşallah yeterli boyuta geleceklerBenim de aynı şekilde oldu bugün bir 14.2 bir 14.6 var Çarşambaya kadar devam edicem bugün 18. Gün ilacın pkos olunca öyle oluyor galiba :) maddi olarak sıkıntı oldu ama inşallah olumlu sonuclanir