0,73 canımCanım senin progestan kaçtı bakıldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0,73 canımCanım senin progestan kaçtı bakıldı mı
Ay inşallah ya rabbim hepimizin yüzünu güldürsün hayırlısıyla inşallahCanimm daha cok erken umudunu kaybetmen icin insallah pozitife doner
Hayırlısı böyleymiş diyelim evet oran düşük ama tutanda tutuyor rabbim hayirlisini versiniki defa oldum tutmadı,aşılamanın oranı cok düşük.
Evet bakilmisti ama igneye baslarken bakildi banaCanım senin progestan kaçtı bakıldı mı
Bana da çatlatma dan önce bakilmistiEvet bakilmisti ama igneye baslarken bakildi bana
0,73 canım
Benimde 0,44Evet bakilmisti ama igneye baslarken bakildi bana
Takılma rahat ol eğer düşük olsa doktorlarimjz muhakkak bir yorum yapardı ki benimki her şeyi tek tek yanımda ogrencilerine anlatıyor tüm tahlil sonuçlarına kadar onu da söylerdiBenimde 0,44
Normal mi sizce bir sey dedi mi doktorlarınız başka kızların ki 4 5 olan var bizimki düşük mü ay içim içimi yiyor saatlardir deliricem
Ay Allah razı olsun öyle bir sıkıntıya girdim ki sana anlatamam benim doktor çok aşırı ilgisiz o zaman normal diye sakinleşiyim nasip ay inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızTakılma rahat ol eğer düşük olsa doktorlarimjz muhakkak bir yorum yapardı ki benimki her şeyi tek tek yanımda ogrencilerine anlatıyor tüm tahlil sonuçlarına kadar onu da söylerdi
Bol bol dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor . Sende beni öyle güzel sakinleştirdin ki Allah da senden razı olsunAy Allah razı olsun öyle bir sıkıntıya girdim ki sana anlatamam benim doktor çok aşırı ilgisiz o zaman normal diye sakinleşiyim nasip ay inşallah bu ay hepimiz gebe kalırı
Öyle yarın benim doğum günüm hep hayal kurdum bu gün öğrenicem diye ama olmadı beklemedeyimBol bol dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor . Sende beni öyle güzel sakinleştirdin ki Allah da senden razı olsun
Benimki gonalf kullanirken bakti catlama zamani degil :)) 0.21 çıkmışAy Allah razı olsun öyle bir sıkıntıya girdim ki sana anlatamam benim doktor çok aşırı ilgisiz o zaman normal diye sakinleşiyim nasip ay inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız
Rahim duvarı kaç mm di canım peki hatırlıyor musunBenimki gonalf kullanirken bakti catlama zamani degil :)) 0.21 çıkmış
Kizlar beni aradılar şimdi kan verdiğim yerden tekrar kan vermeniz gerekiyor bir gariplik görmüşler doğru sonuç olmadığını düşünüyorlar dediRahim duvarı kaç mm di canım peki hatırlıyor musun
Ama ben bu defa gitmicem akillandim günümü beklixemKizlar beni aradılar şimdi kan verdiğim yerden tekrar kan vermeniz gerekiyor bir gariplik görmüşler doğru sonuç olmadığını düşünüyorlar dedi
Sonucu söylemediler mi canım yada sen e nabızdan filan göremiyormusun.Ama ben bu defa gitmicem akillandim günümü beklixem
8,5 du canim senin kactiRahim duvarı kaç mm di canım peki hatırlıyor musun
Yok tekrar kan vermem gerekiyormus ama vermicem . Allah hayırlısını versin . Dünden bu yana bu olayı bilen bütün ailem hayır ya ilk defa hissediyoruz gebesin sen dedi dün tahlilimi alan hemşire de senin gözlerinin siyahi parlıyor hamilesin sen dedi ama çok da umitlenmek istemiyorumSonucu söylemediler mi canım yada sen e nabızdan filan göremiyormusun.
Bekleyebilirsen beklemek daha iyi insan sabredemiyor bende geçen sefer erken vermiştim regli olamadım tarlusal vermek için tekrar yaptı doktor test negatifti
Aşılama gününü saymazsak 6. Gün bugün benim geçmiyorr günlerrr
9 dedi bir öncekinde sonra 8,6 demişti8,5 du canim senin kacti
Bugün benımde hiç tanımadığım biri bir iş için senin bebegin var dedi gelemezsin dedi baya sasırdım hayali bile güzel bende heveslenmek istemiyorum sonradan dünyam başıma yıkılıyor bu iğne etkileri ne zaman gecicek onu merak ediyorum artık psikolojim bozulduYok tekrar kan vermem gerekiyormus ama vermicem . Allah hayırlısını versin . Dünden bu yana bu olayı bilen bütün ailem hayır ya ilk defa hissediyoruz gebesin sen dedi dün tahlilimi alan hemşire de senin gözlerinin siyahi parlıyor hamilesin sen dedi ama çok da umitlenmek istemiyorum
Lütfen sonucunu bizimle paylaş canım hayırlısı olsun inşallahh kucağına kelebek konsunnnnBugün benımde hiç tanımadığım biri bir iş için senin bebegin var dedi gelemezsin dedi baya sasırdım hayali bile güzel bende heveslenmek istemiyorum sonradan dünyam başıma yıkılıyor bu iğne etkileri ne zaman gecicek onu merak ediyorum artık psikolojim bozuldu