- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
Merhabalar 1 sene önce çok ciddi vajina içi kaşıntı problemi yaşadım çalıştığım için doktora gidememiştim doktor mantar teşhisi koymadı yani , ben dr a gitmeden kendim mantar kremi kullandım sirkeyle yıkadım yoğurt suyu içtim düzenli ve o içten gelen deli gibi kaşıntıyı durdurdum. Bi kaç ay sonra tekrar gıdıklanmaya başladı o dönemki gibi yırtıcı bi kaşıntı yok ama tatlı tatlı kaşınıyordu. Aylarca kaşnmaya devam etti akıntı ya da koku yoktu sadece kaşntı.doktora gittim mantar değilsin ki sadece çok tahriş etmişsin dedi kaşıntı kremi verdi gönderdi. Bu kremi kullandım yine kalıcı bi tedavi olmadı en son pcoslu olduğumu öğrendim (polikistik over) . Kaşıntımın mantar olmadığını söylüyo doktorlar fakat kaşıntım yanma acı durmuyor idrara çıkmak istemiyorum vajinamın yanmasından . Mantardaki o vajina içinden gelen kaşıntı gibi değil bu, daha çok (özür dileyerek söylüyorum) dudakları arasında kaşıntı yanma var.. vajina girişine yakın yerler fakat içerisi değil.Pcosla bu durumun bi alakası var mı ya da akıntı koku olnadan benim gibi kaşıntı yanma yaşayan üstesinden gelen var mı. yardımcı olursanz çok sevinirim evli değilim bu arada