Teşekkürler cevabın için bakalım hayırlısı artıkHayir ben de pcos luyum ve rahim filminden sonra hamile kalmadım. Tüp bebekle hamile kaldım. Benim derdim folikuller tedavisiz 8mm yi hiç geçemedi. Yani 3 5 8 mm lik pek çok yumurtam olurdu bende. Halbuki yumurtanın olgunlasip catlamasi için en az 15 mm olmasi gerek demişti doktor. Rahim filmi rahimdeki yapisikligi önlüyor demişti. Belki sendeki durum farklidir
Benimde yumurtalıklarım polikistik over görünümünde . Rahim filmi bende çektirdim. Rahim filmi tamamen tüplerde herhangi bir tıkanıklık tespiti icin çekilir varsa ufak yapışıklılar ilâçla onları açar. Hamile kalmayı kolaylaştırır . Tabii yumurtlama varsa.. Ben Rahim filminden sonra yine tedaviyle hamile kaldım.
Polikistik overe gelince geçecek birsey değil maalesef. Kilo vermenin adetleri düzene soktuğunu soyluyorlar ben zayıf olmama rağmen ilaç kullanmazsam 3 ayda bir adet görürüm.
Haydaaa e peki nasil yaaSağol canım. Cevabın için hayır sigara kullanmıyorum. Herkes te farklı oluyor. Ben de şöyle bir durum var. Geçen yıl hiç çocuk düşünmüyorduk. 3 ay üst üste günü güne adet gördüm. Ve yumurtamın çatladığını da biliyordum fark ediyordum. Ne zaman bebek istedik işler değişti. Hiç fark etmiyorum şimdi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını.
Haydaaa e peki nasil yaa
Bisey dicem jasil anlıyorsun catladigini
Bende kasik ağrısı oluyor
Ama beni oyle yerlere atacak vs derece de degil
Mesela gun icinde 5 10 dakika ve hergun degil
Bu pco.dan bence . Sormadim gerci doktora ama
Esinin sonuclar ne zaman çıkacak
Rahim filminin kanallarınızda yapışıklık tıkanıklık varsa açma ihtimali var. Ama pco ya tabiki etkisi yok. Pcos yumurtaların çatlamayıp kiste dönüşmüş hali. İlaçlarla vs tedavisi mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?