Pcos rahim filmi

Asya89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
4.350
13.603
208
35
Merhaba hanımlar. Bu gün üye oldum. Buranın yabancısı değilim. Ziyaretçi olarak hep takip ediyordum. Ben 29 yaşında 7 yıllık evliyim. kendimi bildim bileli düzensiz adet görüyordum. 45 gün de bir adet oluyordum. Son bir yıldır 3 ayda bir olmaya başladım. Bunun sebebini kilo almam olduğunu biliyorum. Bir kızım var 3 yaşında. Bir ay korunmadım oldu. Şimdi ikinci yi istiyoruz nerede ise bir yıl olacak hala hamile kalamadım. Hormon için kan verdim. Dün rahim filmi çekildi. Eşimin de kontrolü var. Ona da bakacaklar. Bütün sonuçlar 1 ay sonra doktorumuza rendevumuz var. O bakacak nedendir diye. Dün bakan doktor pcos her iki tarafta da var dedi. Şimdi size sorum pcos olanlar için rahim filminin faydası var mı? Yani normal çocuk düşünenler çoğu rahim filminden sonra hamile kalıyor. Bu pcoslular için de geçerlimi acaba. Herkese çok teşekkür ederim.

Hayir ben de pcos luyum ve rahim filminden sonra hamile kalmadım. Tüp bebekle hamile kaldım. Benim derdim folikuller tedavisiz 8mm yi hiç geçemedi. Yani 3 5 8 mm lik pek çok yumurtam olurdu bende. Halbuki yumurtanın olgunlasip catlamasi için en az 15 mm olmasi gerek demişti doktor. Rahim filmi rahimdeki yapisikligi önlüyor demişti. Belki sendeki durum farklidir

Benimde yumurtalıklarım polikistik over görünümünde . Rahim filmi bende çektirdim. Rahim filmi tamamen tüplerde herhangi bir tıkanıklık tespiti icin çekilir varsa ufak yapışıklılar ilâçla onları açar. Hamile kalmayı kolaylaştırır . Tabii yumurtlama varsa.. Ben Rahim filminden sonra yine tedaviyle hamile kaldım.

Polikistik overe gelince geçecek birsey değil maalesef. Kilo vermenin adetleri düzene soktuğunu soyluyorlar ben zayıf olmama rağmen ilaç kullanmazsam 3 ayda bir adet görürüm.

Teşekkürler cevabın için bakalım hayırlısı artık

Sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah hayırlı doğumlar
Ben de daha tam bilmiyorum. Onun için çok merak ediyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz. Hakkımız da hayırlısı olsun

Ben de pco luyum 2 yıl çocuğum olmadı aşılama oldum tutmadı..rahim filmi çektirdim hamile kaldım ama düşük oldu..pco da yumurtanın büyümesi için hormon ilaçları içmen lazım daha sonra çatlatma ığnesi ile yumurta catlatiliyor belirlenen saatte ilişki oluyor gerisi Allaha kalmış..ben o kadar uğraştım sonunda kendi kendime hamile kaldım şuan ikinciye hamileyim ama bu süpriz oldu biraz :)) Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin

Amin Sağol allah razı olsun. Güzel duaların için hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Bana daha hiç tedavi uygulanmadı. Bütün sonuçlar şubata bitmiş olacak ozaman doktor randevumuz var. Bakalım nasıl olacak inşallah fazla bekletmeden gelir.ufaklık

Pcos için stres kötü. E bir de çevre baskısı var. Çok kafaya takıyorum. Olacağı varsa da bu stres ile olmaz.

Canım pco luyum
Gözünle görünce ultrosonda daha da bi sok oluyorsun
Hatta gecenlerde kasik emari çekildim
Romatizma hastasiyim,fizik tedavi uzmani dediki yumurtaliginda kist var
Dedim biliyorum pco var bende
Gördüm emar da da indan tuhaf oluyor
Zayıfım
Duzenli adet goruyorum
30 32 günde görüyorum canim
Femara diye bir ilacla yumurtalarim gelişti
Millet igneler kullaniyor gonal f 3 bin tl tlik sen masrafsızsin dedi doktor
Ancak aşılama tutmadi
Yeniden görüştüm 2. Asilama icin femaraya basla ama başka ilacta vercem dedi ve rahim filminden bahsetmedi hic
Bisey diyim mi bence rahim filmi ile alakasi yok yumurta buyuyecek gelisecek catlayacak pco da çatlamiyor ki yumurta,ya da olmasi gereken zamanda catlamiyor mesela adet olunca galiba ?
Dogal yoldan hamile kaldigina gore,senin yumurtan catlamis yani..
Bence tiroid vs onlara baktir
Insulin direncine baktir
Esininde sonuclari gelsin simdi yasta ilerleyince bazi seyler degisiyor cunku hamile kalabilmissin ve cocugun olmus o dönem sen dedigim degerlere bir baktir istersen
Sigara iciyo musun

Sağol canım. Cevabın için hayır sigara kullanmıyorum. Herkes te farklı oluyor. Ben de şöyle bir durum var. Geçen yıl hiç çocuk düşünmüyorduk. 3 ay üst üste günü güne adet gördüm. Ve yumurtamın çatladığını da biliyordum fark ediyordum. Ne zaman bebek istedik işler değişti. Hiç fark etmiyorum şimdi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını.

Haydaaa e peki nasil yaa
Bisey dicem jasil anlıyorsun catladigini
Bende kasik ağrısı oluyor
Ama beni oyle yerlere atacak vs derece de degil
Mesela gun icinde 5 10 dakika ve hergun degil
Bu pco.dan bence . Sormadim gerci doktora ama
Esinin sonuclar ne zaman çıkacak

Ben yurtdışındayım. Burda sistem biraz farklı ilk önce bütün kontroller yapılıyor sonra tedavi uygulanacak. Yani Türkiye de ki gibi değil. Pcos deyip direk tedaviye başlamak. Eşim için de illaki şu tarihe kadar kontrolünü yaptır. Ki sorunu bulup bir an önce tedavi uygulayalım diye. Önce rahmime su gibi bir şey enjekte ettiler. Sonra sol tarafı iyi görmedik diye tekrar bakacaz. Dediler iki üç saat sonra rahim filmi çektiler. İlk o doktora sordum. Rahim filminde sorun yok dedi. Bakalım ne olacak.

Eşimin sonuçlar bir haftaya çıkacak. Bize şubatın ortasın da randevu verdiler. Şöyleki beyaz yumurta akı gibi bir akıntı oluyor.iki üç gün önceden Hafif kasık ağrısı göğsüm de biraz hassaslaşıyordu. Benim sağ tarafım da pcos dan dolayı ağrı oluyor. Eskiden o da yoktu. Son bir yıldır başladı.

Rahim filminin kanallarınızda yapışıklık tıkanıklık varsa açma ihtimali var. Ama pco ya tabiki etkisi yok. Pcos yumurtaların çatlamayıp kiste dönüşmüş hali. İlaçlarla vs tedavisi mümkün.

İnşallah daha fazla bekletmez isteyen herkes hamile kalır Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…