- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi minikkalpler1
-
Evet lh baya yüksek senin ama benim gördüğüm öyle kip kırmızı degilmi silik çizgi hepsiCanım lh değerim 24,76 yüksek yani. Muhtemelen evet yumurtalarım yeteri kadar büyümüyor ve çatlamıyor. Testleri ekliyorum sende bir bak tabi.
Gerçekten bende ilk defa kullandım yumurtlamayı gördüm şükür bgnde inşallah cqtlamistir tekrar saatinde test yapacamBu ay dr a gidicem regl olup hormon tahlillerimi yeniledikten sonra. Çakşır suyunu denemeye karar verdim bide. Umarım artık bir sonuç alırım
Ben ilk yaptığımda işte bu kırmızı ikinci çizgiyi görünce pik oldu zannettim ilk kullanışım olduğu için nasıl kullanıldığınıda bilmiyodum pekAma senin testleri hepsi kırmızı değil ki
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımGerçekten bende ilk defa kullandım yumurtlamayı gördüm şükür bgnde inşallah cqtlamistir tekrar saatinde test yapacam
Sen birşey içtin mi yumurtlama olması içinBide yumurtanın catlamiyor olabilir yani melsela benim hem büyümüyor hem catlamiyor bgn bakacam catlamismi die ama ben ekmseyler içiyorum
Evet canım içtim çakşır suyu içtim çatlama içinde havuç ictimSen birşey içtin mi yumurtlama olması için
İşe yaradı mı acaba senden iyi haberler bekliyorum kuzum inşallahEvet canım içtim çakşır suyu içtim çatlama içinde havuç ictim
Sen birşey içtin mi yumurtlama olması için
İşe yaradı mı acaba senden iyi haberler bekliyorum kuzum inşallah
İşe yaradı mı acaba senden iyi haberler bekliyorum kuzum inşallah
Bak bu yumurtlama sendekiler soluk yani daha yumurtlama olmamış
Hayırlısı olsun artık bekliyorum bakalım yapmaya devam edicem canım bendeBak bu yumurtlama sendekiler soluk yani daha yumurtlama olmamış
İnşallah bu ay sende güzel haber alırsın bende insallah ama eğer olmassa caksir suyu dene kesinlikleHayırlısı olsun artık bekliyorum bakalım yapmaya devam edicem canım bende
Çakşır suyu sipariş ettim trendyoldan Aksu vitalin deniycem bakalım inşallah işe yararİnşallah bu ay sende güzel haber alırsın bende insallah ama eğer olmassa caksir suyu dene kesinlikle
Birgebeligingünlüğü die insagramda sayfa var o çok güzel bilgiler payalasiyor onuda takip edebirsinÇakşır suyu sipariş ettim trendyoldan Aksu vitalin deniycem bakalım inşallah işe yarar
Baktım çok teşekkür ederimmm güzel bir sayfa moral verdi banada canım çok sağolBirgebeligingünlüğü die insagramda sayfa var o çok güzel bilgiler payalasiyor onuda takip edebirsin
Nedemek canım gene bisyler sormak istersen bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım inşallah güzel haberler alırız hepmiz bu ayBaktım çok teşekkür ederimmm güzel bir sayfa moral verdi banada canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?