- Konu Sahibi ruhurevan02
Bende Pcos var 1 buçuk senedir evliyiz , ovulasyon testi yapıyorum 32. Günümde renk koyulaştı 3 gündür koyu çıkıyor sizce normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani nasıl anlıyorsunuz onu. Şöyle diyeyim bugün 35.günüm 3 gündür ovulasyon testi koyulaşmıştı ama bugün en koyusu oldu sanırım yumurtlama günüm oluyor bugün dimi. Çatlamış oluyor yani dimiYumurtanız çatladı mı peki
Anladım o zaman yarından sonra bakmam lazım silikleşiyor mu diye , çünkü bugün yumurtlama büyük ihtimal yarından sonra silikleşmesi lazım o zamanMaalesef cnm ovulasyon testinin yumurtlamadan sonra silikleşmesi lazım yani eski haline dönmesi gerek ve buda çatladığı anlamına gelir. Eğer ki yumurtanız çatlamayıp büyümeye devam ederse kist oluşturabilir.
İnşallah çatlar , pkos olduğu için zor çatlıyor. Bol bol havuç yiyin bende etki ediyor çatlaması içinAnladım o zaman yarından sonra bakmam lazım silikleşiyor mu diye , çünkü bugün yumurtlama büyük ihtimal yarından sonra silikleşmesi lazım o zaman
Tamam teşekkür ederim inşallah gebelik olur çok istiyorumİnşallah çatlar , pkos olduğu için zor çatlıyor. Bol bol havuç yiyin bende etki ediyor çatlaması için
Bugün yaptım ve silikleşmişti çizgi , demek ki çatlama oldu sanırım o zaman 35.günümde yumurtlama oldu vay beİnşallah çatlar , pkos olduğu için zor çatlıyor. Bol bol havuç yiyin bende etki ediyor çatlaması için
Evet silikleştiyse çatlamış oluyor. Yumurtlama günlerini ve çatladığı günleri mutlaka değerlendirin. Umarım hamile kalırsınızBugün yaptım ve silikleşmişti çizgi , demek ki çatlama oldu sanırım o zaman 35.günümde yumurtlama oldu vay be
Canım fotoğrafları varsa atsana bi
Umarım ya olursam yazacağım inşaallahİn
Evet silikleştiyse çatlamış oluyor. Yumurtlama günlerini ve çatladığı günleri mutlaka değerlendirin. Umarım hamile kalırsınız
Alttaki gibiydi 2 gündür , dün en koyusu çıktı bugün silikleştiCanım fotoğrafları varsa atsana
Ben Pcos olduğum için düzenli adet olamıyorum maalesef hep 40 gün ve üzeri oluyorum. Yumurtlama gördüğüm gün 35.günümdüBide Adetinize kaç gün var
ama bugün silikleşti ya , silikleşmemesi lazım değil mi öyleBence bi gebelik testi yap at bakalım gebeyken de böyle koyu cikiyormhs