merhaba arkadaşlar
polikistik over var bende adetlerim çok düzensiz..
neredeyse 2 ayda 1 farlutalla adet oluyorum..ilaçsız 9 ayı buluyor adet olmam.
neyse benim ablamda evlendiğinde 6 ay adet olmamış dr.gittiğinde sadece yumurtalıklarında
küçük kistler olduğunu söylemiş..ve yasmin vermiş.3ay kullan bırak demiş.ve ablam ilacı bıraktığı ay hamile kalmış.
korunduğu zamanda hep yasmin kullandı şuan gene 3.bebeği bekliyoruz bugün yarın doğacak inşallah..
bende klomen çatlatma iğnesi gibi aşamalardan geçtim..ama olmadı.
son gittiğim dr bana önce adetlerini düzene koyarız sonra gebelik için gerekenler yapılır.rahminin kendini toplaması lazım dedi.
yasmin verdi 2 ay kullan gel duruma göre tedaviye yön çizeriz dedi.
inşallah faydasını görürüm.söktürücüyle adet olaktan iyidir yani
size sorum bu konu hakkında bi bilginiz var mı.böyle tedavi olan, yada aynısını yaşayan??????
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
polikistik over var bende adetlerim çok düzensiz..
neredeyse 2 ayda 1 farlutalla adet oluyorum..ilaçsız 9 ayı buluyor adet olmam.
neyse benim ablamda evlendiğinde 6 ay adet olmamış dr.gittiğinde sadece yumurtalıklarında
küçük kistler olduğunu söylemiş..ve yasmin vermiş.3ay kullan bırak demiş.ve ablam ilacı bıraktığı ay hamile kalmış.
korunduğu zamanda hep yasmin kullandı şuan gene 3.bebeği bekliyoruz bugün yarın doğacak inşallah..
bende klomen çatlatma iğnesi gibi aşamalardan geçtim..ama olmadı.
son gittiğim dr bana önce adetlerini düzene koyarız sonra gebelik için gerekenler yapılır.rahminin kendini toplaması lazım dedi.
yasmin verdi 2 ay kullan gel duruma göre tedaviye yön çizeriz dedi.
inşallah faydasını görürüm.söktürücüyle adet olaktan iyidir yani
size sorum bu konu hakkında bi bilginiz var mı.böyle tedavi olan, yada aynısını yaşayan??????
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: