Pcos olup ovulasyon takibi yapan arkadaşlar?

1papatyaaa

...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
977
489
Kızlar benim bugün 20. Gün halâ pik görmedim en geç ne zaman pik oldu sizin ki?

Eklentiler

• IMG_20240921_133200.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 22
Ne zaman yapmaya başladınız testi? Regl bitiminden hemen sonra yumurtlama yaşayanlar var . Regliniz geç oluyorsa yumurtlama geç de olabilir
Evet geç oluyor zaten düzenli değil daha önce 36. Günde görmüştüm ama tabi bu süre sürekli değişebiliyor diye biliyorum. 11. Günde yapmaya başladım testleri, moralim bozuluyor o yüzden sizlerden bilgi alıp biraz motive olmak istiyorum

Ben de test yapıyorum reglim biteli 5 gün oldu galiba yavaş yavaş yumurtlamaya yaklaştık gibi gösteriyor testler . Belki kaçırdınız bu ay belki de daha geç olacak bu ay olmazsa da üzülmeyin bir dahaki ay regliniz bittiği gün başlarsınız testleri yapmaya

yapma ya test. ben 8 ay yaptım. bir ay bıraktım test yapmayı hamile kaldım o kadar para yazık bende çekmece dolu su an ovulasyon testi. yazık valla
Doğru valla gün aşırı ilişki olsa zaten elbet olur Allah nasip ederse, ama ovulasyon ile takip ediyo etmeyince de merakta kalıyorum ama yumurtlama oldu mu diye

Pcos luyum. 17 Temmuzda pik gördüm kimyasal oldu. Bir sonraki pikimi ancak Eylül 19da gördüm. Düşünün geçen süreyi, kimyasaldan sonra hormonlar ancak toparlamıştır belki bilemiyorum ama umutsuzluğa kapılmayın, hiç olmuyor değil sadece düzensiz oluyor. Israrla yapmaya devam edin.
Ve takviye almaya özen gösterin pcosta çok çok önemli. Ben maxijuno+ inolac içiyorum 4000 mg inositol öneriliyor günlük. Ayrıca magnezyum, q10 ve omega 3 de alıyorum.
Kızlar benim bugün 20. Gün halâ pik görmedim en geç ne zaman pik oldu sizin ki?

Teşekkür ederim inolac almayı düşünüyorum pazartesi özele gidip hormonlara filan baktircam ona göre ilerlicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…