- 12 Kasım 2022
- 977
- 489
-
- Konu Sahibi 1papatyaaa
Ne zaman yapmaya başladınız testi? Regl bitiminden hemen sonra yumurtlama yaşayanlar var . Regliniz geç oluyorsa yumurtlama geç de olabilirKızlar benim bugün 20. Gün halâ pik görmedim en geç ne zaman pik oldu sizin ki?
Benim 20. Günde olduKızlar benim bugün 20. Gün halâ pik görmedim en geç ne zaman pik oldu sizin ki?
Maalesef düzenli değilregliniz düzenli mi?
Pcos musun canimBenim 20. Günde oldu
Evet geç oluyor zaten düzenli değil daha önce 36. Günde görmüştüm ama tabi bu süre sürekli değişebiliyor diye biliyorum. 11. Günde yapmaya başladım testleri, moralim bozuluyor o yüzden sizlerden bilgi alıp biraz motive olmak istiyorumNe zaman yapmaya başladınız testi? Regl bitiminden hemen sonra yumurtlama yaşayanlar var . Regliniz geç oluyorsa yumurtlama geç de olabilir
EvetPcos musun canim
Ben de test yapıyorum reglim biteli 5 gün oldu galiba yavaş yavaş yumurtlamaya yaklaştık gibi gösteriyor testler . Belki kaçırdınız bu ay belki de daha geç olacak bu ay olmazsa da üzülmeyin bir dahaki ay regliniz bittiği gün başlarsınız testleri yapmayaEvet geç oluyor zaten düzenli değil daha önce 36. Günde görmüştüm ama tabi bu süre sürekli değişebiliyor diye biliyorum. 11. Günde yapmaya başladım testleri, moralim bozuluyor o yüzden sizlerden bilgi alıp biraz motive olmak istiyorum
o zaman devam edeceksiniz mecburMaalesef düzenli değil
Testlerim az kaldı bide fiyatlar iyice artmış innovita kullanıyorumo zaman devam edeceksiniz mecbur40.-50. günde yumurtlama görenler bile oluyor. durmak yok devam
yapma ya test. ben 8 ay yaptım. bir ay bıraktım test yapmayı hamile kaldımTestlerim az kaldı bide fiyatlar iyice artmış innovita kullanıyorum
Doğru valla gün aşırı ilişki olsa zaten elbet olur Allah nasip ederse, ama ovulasyon ile takip ediyo etmeyince de merakta kalıyorum ama yumurtlama oldu mu diyeyapma ya test. ben 8 ay yaptım. bir ay bıraktım test yapmayı hamile kaldımo kadar para yazık bende çekmece dolu su an ovulasyon testi. yazık valla
hem meraktan çekiyoruz zatenDoğru valla gün aşırı ilişki olsa zaten elbet olur Allah nasip ederse, ama ovulasyon ile takip ediyo etmeyince de merakta kalıyorum ama yumurtlama oldu mu diye
Kızlar benim bugün 20. Gün halâ pik görmedim en geç ne zaman pik oldu sizin ki?
Teşekkür ederim inolac almayı düşünüyorum pazartesi özele gidip hormonlara filan baktircam ona göre ilerlicem inşallahPcos luyum. 17 Temmuzda pik gördüm kimyasal oldu. Bir sonraki pikimi ancak Eylül 19da gördüm. Düşünün geçen süreyi, kimyasaldan sonra hormonlar ancak toparlamıştır belki bilemiyorum ama umutsuzluğa kapılmayın, hiç olmuyor değil sadece düzensiz oluyor. Israrla yapmaya devam edin.
Ve takviye almaya özen gösterin pcosta çok çok önemli. Ben maxijuno+ inolac içiyorum 4000 mg inositol öneriliyor günlük. Ayrıca magnezyum, q10 ve omega 3 de alıyorum.
Cidden öyle canım ama bakalım ne olcak pazartesi de doktora gidicem özele hiç gitmedim devletteki bana pcos görünümü yok hafif hormonl bir sorun var dedi folic asit verdi ama nafile bakalım özel de nolcakhem meraktan çekiyoruz zaten
inşallah güzel sonuclar alırsınCidden öyle canım ama bakalım ne olcak pazartesi de doktora gidicem özele hiç gitmedim devletteki bana pcos görünümü yok hafif hormonl bir sorun var dedi folic asit verdi ama nafile bakalım özel de nolcak
Amin canım çok sağolinşallah güzel sonuclar alırsın
Regl bittiktenn8 gün sorna oldu gebede kaldım ama sağlıksız di düşük yaptımKızlar benim bugün 20. Gün halâ pik görmedim en geç ne zaman pik oldu sizin ki?