Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır vermedi sadece antibiyotik kullandımAdet söktürücü vermedi mi doktorun
Bende histeroskopi oldum sonrasında doktorum adet gecikmesi olmasın diye adet söktürücü veriyorum dedi ve günümde adet olmustum
O zaman gecikmesi normal bence çünkü bana gecikir diye adet söktürücü vermiştiYok hayır vermedi sadece antibiyotik kullandım
Ne bileyim bilemedim umutlanmakta istemiyorum ama insan ister istemez umudada kapiliyo sonra tabiki degildir diyorsun yasayan varmi diye bi sorayim dedimO zaman gecikmesi normal bence çünkü bana gecikir diye adet söktürücü vermişti
Tup bebek oncesi veya bir deneme sonrası gerek gorulurse kamera ile rahimi kontrol ediyorlar ve miyom polip yapisiklik vs varsa mudahale edilebilcek gibiyse mudehale ediyolar iste kamera ile goruntulenme islemine deniliyor pcos oldugu icin olmuyor sadece yaniHiperoskopi nedir kızlar bende pko yum ama bana öyle birşey yapılamdı
Yinede hayırlısı olsun hakkımda ya yine umut etmiyim ben en iyisiO zaman gecikmesi normal bence çünkü bana gecikir diye adet söktürücü vermişti
Ah pardon sen hamilelik için soruyorsun ben zannettim ki bi sorun mu var neden gecikti gibisinden anladımNe bileyim bilemedim umutlanmakta istemiyorum ama insan ister istemez umudada kapiliyo sonra tabiki degildir diyorsun yasayan varmi diye bi sorayim dedim
Ama dedigin dogru buyuk ihtimal benim histerskopi den dolayi gecikti ole bisey degildir pcos var çünkü ben ihtimal vermiyorum ama yinede bi an aklima gelmiyo degil uzulmektense senin dedigin gibi dusunmek daha iyi aslindaAh pardon sen hamilelik için soruyorsun ben zannettim ki bi sorun mu var neden gecikti gibisinden anladım
Neden olmasın hamilelik olabilir çok duydum hemen hamile kalanları benim olmamıştı tabi ama olanlar çok test yaptın mi