canım bende cok agır bir pcos luyum.. hiç bir adetimde yumurta olusmuyor. tek cözümün tüp bebek oldugunu söyledi doktorum. insallah olacak bakalım
Canım merhabapcos olup hamiş olanlar nasıl bir tedavi gördünüz ve nekadar sürede cevap aldınız neolur yardımmmm
1 si aşılama diğeri normal yolla(soğankürü yaptığım ay) 2 gebeliğim oldu aşılamayla olan 6 haftalık 2cisi kimyasal düşük oldu canım gelecek aya tekrar aşılama olacağımCanım merhabaPcoslusun benim gibi gebe kalabildin mi ?
Rabbim gönlüne göre versin canım. Sabr etmek lazım. Rabbim doğru zamanı biliyordur mutlaka.1 si aşılama diğeri normal yolla(soğankürü yaptığım ay) 2 gebeliğim oldu aşılamayla olan 6 haftalık 2cisi kimyasal düşük oldu canım gelecek aya tekrar aşılama olacağım
Kullandığın ilaç glifor mu acaba? Bana da pcos denerek verdi doktorum 3 ay bitti çok düzenli kullandım ama tık yok bende maleseF. Tabi başka sıkıntılarım da var buna ekyeniöğrendim canım bende pcos olduğumu. doktor ilaç verdi. 3 ay içinde kalıcağını düşünüyorum dedi. kalmazsam ilacı değiştirecek.. kalırsın korkma dedi. sende sıkma canını
aşılama tedavisi acılı bir işlem mi cnm[/QUOTE][QUaşılama "tweety23, post: 39807432, member: 508381"]1 si aşılama diğeri normal yolla(soğankürü yaptığım ay) 2 gebeliğim oldu aşılamayla olan 6 haftalık 2cisi kimyasal düşük oldu canım gelecek aya tekrar aşılama olacağım
Canım kimyasal da Beta hcg değerin nasıldı acaba ?[/QUOTE]aşılama tedavisi acılı bir işlem mi cnm
bi pcos hastası olarak hamile kalamaz dendi ben aşılama yapmaya karar verdim hafta hamile olduğumu öğrendim ve bebişim çok şükür şuan 7 aylık kocaman kız olducnm benim nekadar ağır pcosta olsa allah nasip ettiği zaman hiçbş engel olamaz zamanı varmış diye düşün ben neler okudum pcosla alakalı ama hepside hamile kalabilmiş sen sabırla bekle inancını hiçbirzaman yitirme zamanı vakti varmış diye düşün
oyüzden allahtan hiçbir zaman umudu kesmeyin olacağına inanın yeterbende
bi pcos hastası olarak hamile kalamaz dendi ben aşılama yapmaya karar verdim hafta hamile olduğumu öğrendim ve bebişim çok şükür şuan 7 aylık kocaman kız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?