Pcos olup glifor ilaci kullanan varmı

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
26
Bende pcos var 2 yıldır gebelik istiyorum olmuyor doktorun bana glifor ilaci verdi sizde durumlar nedir bende ilaç mide bulantısı ishal yapıyor sizlerde mi öyle

Merhaba bende pkoluyum ve glifor kullandım şimdi ona benzer matofin kullanıyorum insülin şekeri için genellikle tok tutuyor zayiflatiyor sabah akşam içiyorum . Siz günde kaç defa içiyorsunuz ben gebelik yaşadım ama 3 aylikti kürtaj oldum malesef

Ayy üzüldüm sizin için rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah ben sabah ackarna tek kullanıyorum ama bende mide bulantısı yapiyorsizde mi yapıyor

Ayy üzüldüm sizin için rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah ben sabah ackarna tek kullanıyorum ama bende mide bulantısı yapiyorsizde mi yapıyor
Başta bende de yaptı 1 hafta günde 1 defa aldım aç tok farketmiyor somra günde 2 kereye çıkardım şimdi alıştım tabi 3 sene kullandım ama arada kafama göre bıraktım doktorum kızdı bırakınca kilo aldım 20 kilo 2sene boyunca amin inşallah ikimiz içinde gebelik olur

Baya kullanmissiniz ya bana 3 dedi bakalim sürekli rahatsız hissediyorum kendimi bakalım artık kaç sonra hamile kalmıştıniz bu ilacı kullandınız da

Bende pcos var 2 yıldır gebelik istiyorum olmuyor doktorun bana glifor ilaci verdi sizde durumlar nedir bende ilaç mide bulantısı ishal yapıyor sizlerde mi öyle
Canım benimde 1 ay olmadı kullanmaya başlayalı ilk haftalar aşırı mide bulandım oldu ishalde oldum ama yalnız 1gün kötü oldum. sabah 500mg akşam 500mg kullanmama rağmen sonra alışınca sabah 1000 mg akşam 1000 mg bir haftada böyle kullandım ama aşırı ağız kokusu ve yorgunluk yaptı.şuan 1,5 haftadır sadece akşam yemek arasında 1000 mg alıyorum ve iyiyim çok şükür bendede pcos var insülün direncim yok ama gebe kalmak istediğim için verdi.yumurtalıkları uyarıyormuş benim yumurtam her ay solda oluyordu bu kez sağda 19 mm yumurtam oldu ve kendi çatladı bekliyorum.

Ben de 5 gundur kullanıyorum ama çok kotuyum ya ben aç karna içiyorum diydmi böyle bilmiyorum ya benimde durum aynı sizin gibi klomen kullanıyomusunuz eğer catlamasa doktor mu iğne ile catlatiyir inşallah hamile kalırsın canım.

Hayır yemek arası içmek en iyisi,bende kullandım zamanında

canım ben sadece bir kere klomen kullandım hziran ayında 4 yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurdu birşey olmdı klomen benim hormonları baya bozdu sivilce çıkardı fsh prolaktin hepsini yükseltti.5 gün günde 2 tane almıştım şimdi hormonlarımı düzenledim.bu ay tekrar başladım femara kulladım günde 1 tane 3 yumurtam oldu doktor iğne yapmadı gerek yok dedi gerek kalmadı zaten kendi çatladı.bu arada iki doktor farklı.

Bende varim pcolu ve glifor kullaniyorum aksamlari 850 mg aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…