• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup glifor ilaci kullanan varmı

Bende pcos var 2 yıldır gebelik istiyorum olmuyor doktorun bana glifor ilaci verdi sizde durumlar nedir bende ilaç mide bulantısı ishal yapıyor sizlerde mi öyle
canım banada vermıstı hem ıstahımı dengelemek ıstahımı kessın dıye hemde reglını duzenler dedı ben ıctıgım donemde kendı kendıme reglı oluyordum fakat ılac ılk 2 hafta benı mahfettı mıde bulantısı cok yapmıstı ama ılacın etkısınden dolaı yasadıgın hersey cok normal ılac alısana kadar bıldıgın sersemletıyor vucudu

canım banada vermıstı hem ıstahımı dengelemek ıstahımı kessın dıye hemde reglını duzenler dedı ben ıctıgım donemde kendı kendıme reglı oluyordum fakat ılac ılk 2 hafta benı mahfettı mıde bulantısı cok yapmıstı ama ılacın etkısınden dolaı yasadıgın hersey cok normal ılac alısana kadar bıldıgın sersemletıyor vucudu
Evet malesef ya şuan hamilrmisiniz kaç ay kullandınız acaba

Evet malesef ya şuan hamilrmisiniz kaç ay kullandınız acaba
ben 3 yıllık evlıyım artık en son dedık tup bebek yapalım suan transferım 8. gunu son 4 gunum kaldı ınsallah hamıle kalmısımdır :)
am olmadı herseyı denedık yumurta buyutme catlatma hep kıst olustu bıde pkos oldugudman cok fazla yumurtam gelısıyodu oda rahımde su toplamasına neden oluyordu derken ıste bakalım sımdı beklıyorum ama pek umudum yok acıkcası allah buyuk tabıde

Son düzenleme:
Bu bahsettiğim tedavi şekli ile 7 yıl önce kavuştum oğluma...Simdi tedavisiz hamileyim.İnşallah darısı başınıza olsun.

Back
X