- Konu Sahibi Hayatcandann
-
çok fazla ücret alıyorlarmışBenim kendi doktorum amerikan hastanesinden canım orda da bu testelerr 1600 tl değiler 30 günde çıkacakmış devlet hastanesinden de 40 gün falan dedi .bence testlerinizi devlet hastanelerinde yaptırırım özellerin çoğu testleri karıştırıldığına çok şahit oldum
Bende yarın gidecem sorarım3 tüp kana o fiyatı verdiler yani bende sasirdim
Çökmüş ya en iyisi devlette yaptırmakAz önce normal duzeyde bi özel hastaneye bu testlerin fiyatini sordum 2.039 tl dedi sok oldum
Bende pkoluyum şu an düşük yapıyorum yumurta kalitesizliği olabilir diyorum inşallah değildir öyleyse hep mi böyle olacak acabaBende iki defa düşük yaptım. Pıhtılaşma yok rahimde şekil bozukluğu vardı
Şuan pko için glukofen kullanıyorum. Yumurta kalitesizliği olabilir demişti doktor. Aslında pko olanlar en başta direk tüp bebek yapsa hiç fena olmaz. Hem maddi hem manevi çok yipraniyor insan
geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Bilmiyorum ki canım ya glukofen vermişti doktorum bana insülin direncini kırıp yumurta daha sağlıklı olsun diye.Bende pkoluyum şu an düşük yapıyorum yumurta kalitesizliği olabilir diyorum inşallah değildir öyleyse hep mi böyle olacak acaba
Bende glifor kullanıyorum da etki eder mi bilmiyorumgeçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Bilmiyorum ki canım ya glukofen vermişti doktorum bana insülin direncini kırıp yumurta daha sağlıklı olsun diye.
Ay bilmiyorum canım ya ikinci düşük den beri kullanıyorum nisan da histeroskopi oldum hala gebelik oluşmadı birde üstüne bu ay kist oluştu regl olmak bilmedim. Ne çok ugrastiriyor anlamadım gittiiBende glifor kullanıyorum da etki eder mi bilmiyorum
Ay çok zor ya benim de kıstım vardı sürekli sol taraf ağırıyordu bu ayda aynı ağrıları çekince kist ağrısı sandım meğersem bebekmiş bilseydim dikkat etmezmiydim evladının kısmeti yokmuş demek ki. Dikkat et kendine benim durumuma düşmeAy bilmiyorum canım ya ikinci düşük den beri kullanıyorum nisan da histeroskopi oldum hala gebelik oluşmadı birde üstüne bu ay kist oluştu regl olmak bilmedim. Ne çok ugrastiriyor anlamadım gittii
Hayırdır canım geç mi ogrendin noldu kiAy çok zor ya benim de kıstım vardı sürekli sol taraf ağırıyordu bu ayda aynı ağrıları çekince kist ağrısı sandım meğersem bebekmiş bilseydim dikkat etmezmiydim evladının kısmeti yokmuş demek ki. Dikkat et kendine benim durumuma düşme
Evet geç öğrendim kist sandım meğersem kıstım geçmiş gebelikmiş ne yapalım olan oldu inşallah bundan sonra olmazHayırdır canım geç mi ogrendin noldu ki
Canım kısmet olmayınca olmuyor kendini yıpratma bende ilk düşük ten sonra hep kendimi suçladim ama elden birşey gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?