• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup düşük yapanlar

Benim kendi doktorum amerikan hastanesinden canım orda da bu testelerr 1600 tl değiler 30 günde çıkacakmış devlet hastanesinden de 40 gün falan dedi .bence testlerinizi devlet hastanelerinde yaptırırım özellerin çoğu testleri karıştırıldığına çok şahit oldum
çok fazla ücret alıyorlarmış

Bende iki defa düşük yaptım. Pıhtılaşma yok rahimde şekil bozukluğu vardı
Şuan pko için glukofen kullanıyorum. Yumurta kalitesizliği olabilir demişti doktor. Aslında pko olanlar en başta direk tüp bebek yapsa hiç fena olmaz. Hem maddi hem manevi çok yipraniyor insan

Aynen insan yıpranıyor canım.tup bebek yapanlarda da çok duydum düşük olduğunu ,okadar ilaç iğne kullanıp yine ayni şeylerle karşılaşmak daha zor bence

Bende iki defa düşük yaptım. Pıhtılaşma yok rahimde şekil bozukluğu vardı
Şuan pko için glukofen kullanıyorum. Yumurta kalitesizliği olabilir demişti doktor. Aslında pko olanlar en başta direk tüp bebek yapsa hiç fena olmaz. Hem maddi hem manevi çok yipraniyor insan
Bende pkoluyum şu an düşük yapıyorum yumurta kalitesizliği olabilir diyorum inşallah değildir öyleyse hep mi böyle olacak acaba

Bende pkoluyum şu an düşük yapıyorum yumurta kalitesizliği olabilir diyorum inşallah değildir öyleyse hep mi böyle olacak acaba
geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Bilmiyorum ki canım ya glukofen vermişti doktorum bana insülin direncini kırıp yumurta daha sağlıklı olsun diye.

geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Bilmiyorum ki canım ya glukofen vermişti doktorum bana insülin direncini kırıp yumurta daha sağlıklı olsun diye.
Bende glifor kullanıyorum da etki eder mi bilmiyorum

Bende glifor kullanıyorum da etki eder mi bilmiyorum
Ay bilmiyorum canım ya ikinci düşük den beri kullanıyorum nisan da histeroskopi oldum hala gebelik oluşmadı birde üstüne bu ay kist oluştu regl olmak bilmedim. Ne çok ugrastiriyor anlamadım gittii

Ay bilmiyorum canım ya ikinci düşük den beri kullanıyorum nisan da histeroskopi oldum hala gebelik oluşmadı birde üstüne bu ay kist oluştu regl olmak bilmedim. Ne çok ugrastiriyor anlamadım gittii
Ay çok zor ya benim de kıstım vardı sürekli sol taraf ağırıyordu bu ayda aynı ağrıları çekince kist ağrısı sandım meğersem bebekmiş bilseydim dikkat etmezmiydim evladının kısmeti yokmuş demek ki. Dikkat et kendine benim durumuma düşme

Ay çok zor ya benim de kıstım vardı sürekli sol taraf ağırıyordu bu ayda aynı ağrıları çekince kist ağrısı sandım meğersem bebekmiş bilseydim dikkat etmezmiydim evladının kısmeti yokmuş demek ki. Dikkat et kendine benim durumuma düşme
Hayırdır canım geç mi ogrendin noldu ki
Canım kısmet olmayınca olmuyor kendini yıpratma bende ilk düşük ten sonra hep kendimi suçladim ama elden birşey gelmiyor ki

Hayırdır canım geç mi ogrendin noldu ki
Canım kısmet olmayınca olmuyor kendini yıpratma bende ilk düşük ten sonra hep kendimi suçladim ama elden birşey gelmiyor ki
Evet geç öğrendim kist sandım meğersem kıstım geçmiş gebelikmiş ne yapalım olan oldu inşallah bundan sonra olmaz

Kızlar bende.Bugün hastane isleriyle uğraştım testleri falan yapamadan eve döndük eşimde sinirlendi kendi kendine iş yapıyorsun diye doktor normal demişti hala onu söylüyor normalmis diye yapmicaz diyip duruyor şimdi .bende sinirlendim 3.de duserse sorumlusu sensin giderim dedim hala konuşmuyoruz sabahtan beri

Back