Pcos olup düşük yapanlar

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Arkadslar bende ileri derece pcos var bütün belirtilerinde mevcut malesef ama pes etmicem :) 3 senelik evliyim ilk iki sene hic bie şekilde hamile kalamadım bu senede iki kere hamilelik oluştu ama hüsranla sonuçlandı ilk hamileliiigm ocak ayında olsu femarayla ilk denememde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalbi durdu bebegimin 2 ay korunduk sonra tekrar femara kullandim 3kere ama gebelik oluşmadı ama pek iliskireler önem vermedim olur hemen diye düşündüm .geçen ay kendim gittim eczaneden femara aldım doktora görünmeden ve hamilelik olustu 3 haftalıkken öğrendim ama oda biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.s şimdi yine fenada kullanmak isityorum ama yine ayni şeylerle karşılaşmaktan korkuyorum bu ay genetik test falan da yapıcaz eşimle .ama tabi ben herşeyi pcos olmaya bağlıyorum ondan iki kere düşük yaptığımı düşünüyorum benim gibi durumla karşılaşan sonunda mutluluga kavusan varmı çok merak ediyorum

aynı durumdayız kardeş..bende de pcos var derecesini bilmiyorum ama sağlam yani :)) bende bir aylık ve birbuçuk aylık iki düşük yaptım.ama hiçbir doktor pcosdan dolayı demedi..hafif pıhtılaşma çıktı sadece.rahim filmi çektircem onu bekliyorum..bende sebeplerini merak ediyorum.acaba yumurtalırımız kalitesiz ondan mı diyorum?? adet düzenin nasıl

Adet düzeni falan hic yaşamadım ilaçsız heralde 4 5 ay sürer olmam :) ona alıştım artk heralde rahim filmi hic çekmedim doktorum istemişti aslında ama o ay hamile kalmıştım gerek duymadık daha kaldı öyle

Kendiliğinden mi hamile kaldın peki doğal yolla
ben evlliğimin sekizinci ayında soğan kürü yaptım o ay hamile kalmışım bir aylıkken kaybettim..hemen ardından inofolic combiye başladım bir ay sonra tekrar hamile kaldım tedavisiz ama onuda kalp atışını duymadan kaybettim kese gelişmedi.. bakalım 1 kasımda korunma sürem doluyor ne olacak

Canım aradan 1 ay geçtiyse korunmayı bırak bence zaten kolay kolay gebelik oluşmuyor 1 ay daha kaybımiz olmasın bence . Bu ay bizde genetik testlerle falan ugrascaz kan pıhtılaşması çıksın istiyorum hic değilse tedavisi var inşallah bidaha ki gebelikleri kaybetmeyiz canım insan kaldıramıyor artk

haklısın bende öyle yapacaktım ama 1 kasımda diş ameliyatım var onun için korunmak zorundayım

Hım hayırlısı olsun canım düşüklerin sebeplerini araştırma hastanesinde mi yaptın nekadar da sonuc çıktı
evet tatlım araştırma hastanesinde..zaten diğer hastanelerde yoktu..eşimden ve benden kromozom,benden bide trombofili paneli(pıhtılaşma) istedi doktor..trombofili bir ay sonra kromozom iki ay sonra çıkar dediler.bir ay sonra ikisinide aldık :) trombofili üç haftada kromozom bir ayda çıkmış oldu.çok yoğun değillerdi sanırım

Benim kanamam daha dun bitti canım nezaman test yapmalıyım sence
bu testler hormonlarla akalası olmadığı için hemen yapıyorlar benim salı kanamam bitmişti cuma günü lekelenme tarzında devam ediyordu cuma günü vermiştim test. rahim filmini üç ay sonra çektir demişti doktor..hormonlar iki ay sonra falan yerine gelir demişti

Kızlar bende şu an düşük yapıyorum pcos hastasıyım ilk gebeliğimdi çok çok üzgünüm. Bebeğim 4-5 haftalıktı sevincim çok kısa sürdü pkos olduğum için çok endişe ettim acaba yumurtamı mı kalitesizdi diye hep böyle mi olacak

ben doktora pkos sıkıntı olur mu gebelik için demiştim hayır demişti..hep böyle olmaz canım nice çocuk sahibi olanlar var..çok şükür hamile kalabilmişsin artı yönden bak

ben doktora pkos sıkıntı olur mu gebelik için demiştim hayır demişti..hep böyle olmaz canım nice çocuk sahibi olanlar var..çok şükür hamile kalabilmişsin artı yönden bak
Evet canım çok şükür sende bi nebze olsun içimi ferahlattın inşallah sorun olmaz Allah kucağımızı boş bırakmasın

Bencede düşüklerede etkiliyor pko olmak ama kesin diye bisey söylemiyorlar bende 2kere kaybettim araştırmada çıkacak aerk hersey
Bende ondan korkuyorum pkoluyum diye sürekli düşük yaparsam tedavisi yoksa diye çok zor inşallah bi dahakini allah size bağışlar

İnşllah canım hepimize inşllah.1 düşük yapsanız bile araştıma hastanesine gidip 3 düşük yaptım evde diyip genetik testleri yapin derim ilkinde yapmadığıma çok pişmanım arkasında durmamız lazim

Peki devlet hastanelerinde ne kadar sürede çıkar sonuç

Benim kendi doktorum amerikan hastanesinden canım orda da bu testelerr 1600 tl değiler 30 günde çıkacakmış devlet hastanesinden de 40 gün falan dedi .bence testlerinizi devlet hastanelerinde yaptırırım özellerin çoğu testleri karıştırıldığına çok şahit oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…