Pcos olup çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kalan var mı

Verdimmmm 24çıktı var gebelik dedi doktorum Pazar tekrar beta ver Pazartesi gel bakalım kese görünecek mi diye dedi
Hayırlı olsun ama bugün 24 çıktıysa pazartesi 100 lerde olur keseyi goremeyebilir. Kendiniz hesaplayıp 1500 lu değerlere geldiği gün randevu alın

Merhaba adalis ve advictor kullanırken kilo verdiniz mi

Merhaba evet 4kilo verdim ama ben çok kullanmadım 1ay anca kullandım gebe kalınca bıraktım
Maşallah bende almayı düşünüyorum da tereddüt ettim ama alıcam Allah'ın izniyle bu arada gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip olur inşallah

Maşallah bende almayı düşünüyorum da tereddüt ettim ama alıcam Allah'ın izniyle bu arada gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip olur inşallah
Teşekkür ederim bende doktora çok mesaj attım cevap alamadım genetik hastalığım var felç geçiriyorum bazen ve kan sulandırıcı kullanıyorum bişey olur diye çok korktum ama olmadı şükürler olsun adetten 1hafta önce başlamıştım adet olunca bıraktım adet geçince tekrar başladım zaten adetten 24 gün sonra da öğrendim bence faydası oldu çünkü çok defa onsuz denemiştik olmamıştı onunla beraber deneyince Allah’a şükür oldu Allahım inşallah isteyen herkese versin sende mucizene kavuş inşallah

Çok şükür birşey olmamış ya neler neler yiyoruz içinde ne olduğunu bilmeden sonuçta buda doktorun ürettiğği bir ilaç içeriği de iyimiş tıp okuyan kuzenime sormuştum . Amin inşallah canım çok teşekkür ederim

Yani evet denemekle bişey kaybetmezsin kötü olursan bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…