Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3088600 Eki Görüntüle 3088601 Çok silik fotoda anca bu kadar çıkıyo ya sen görebiliyormusun yakınlaştırıp bak
İnanamayıp başka bi marka test daha yaptım oda çok silikAynen öyle bakalım bekleyelim inşallah her şey gönlünce olur
İğnenin Kaçıncı günü bugün .İnanamayıp başka bi marka test daha yaptım oda çok silik Eki Görüntüle 3088602
14.günüü iğne olduğum günü de sayarsak 15İğnenin Kaçıncı günü bugün .
Kan verdiniz mi peki? Geç döllenme olabilir silik çizgiyi ben görebiliyorum iğnenin etkisi de kalmaz bugüne kadar14.günüü iğne olduğum günü de sayarsak 15
Verdimmmm 24çıktı var gebelik dedi doktorum Pazar tekrar beta ver Pazartesi gel bakalım kese görünecek mi diye dediKan verdiniz mi peki? Geç döllenme olabilir silik çizgiyi ben görebiliyorum iğnenin etkisi de kalmaz bugüne kadar
Hayırlı olsun ama bugün 24 çıktıysa pazartesi 100 lerde olur keseyi goremeyebilir. Kendiniz hesaplayıp 1500 lu değerlere geldiği gün randevu alınVerdimmmm 24çıktı var gebelik dedi doktorum Pazar tekrar beta ver Pazartesi gel bakalım kese görünecek mi diye dedi
Merhaba adalis ve advictor kullanırken kilo verdiniz miMerhaba ben de mfk adalis ve advictor kullanıyorum daha önce bende 3kez klomen 3kez famera denedim hiç birinde büyümedi bu ay mfk kullandığım için sanırım 18 mm oldu bende de benimde bugün 12.günüm test yaptım fakat negatif 2gündürde kahve leke geliyor 2 3 damla kadar iç çamaşırıma sağ kasığımın ağrısından da duramıyorum
Merhaba evet 4kilo verdim ama ben çok kullanmadım 1ay anca kullandım gebe kalınca bıraktımMerhaba adalis ve advictor kullanırken kilo verdiniz mi
Maşallah bende almayı düşünüyorum da tereddüt ettim ama alıcam Allah'ın izniyle bu arada gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip olur inşallahMerhaba evet 4kilo verdim ama ben çok kullanmadım 1ay anca kullandım gebe kalınca bıraktım
Teşekkür ederim bende doktora çok mesaj attım cevap alamadım genetik hastalığım var felç geçiriyorum bazen ve kan sulandırıcı kullanıyorum bişey olur diye çok korktum ama olmadı şükürler olsun adetten 1hafta önce başlamıştım adet olunca bıraktım adet geçince tekrar başladım zaten adetten 24 gün sonra da öğrendim bence faydası oldu çünkü çok defa onsuz denemiştik olmamıştı onunla beraber deneyince Allah’a şükür oldu Allahım inşallah isteyen herkese versin sende mucizene kavuş inşallahMaşallah bende almayı düşünüyorum da tereddüt ettim ama alıcam Allah'ın izniyle bu arada gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip olur inşallah
Çok şükür birşey olmamış ya neler neler yiyoruz içinde ne olduğunu bilmeden sonuçta buda doktorun ürettiğği bir ilaç içeriği de iyimiş tıp okuyan kuzenime sormuştum . Amin inşallah canım çok teşekkür ederimTeşekkür ederim bende doktora çok mesaj attım cevap alamadım genetik hastalığım var felç geçiriyorum bazen ve kan sulandırıcı kullanıyorum bişey olur diye çok korktum ama olmadı şükürler olsun adetten 1hafta önce başlamıştım adet olunca bıraktım adet geçince tekrar başladım zaten adetten 24 gün sonra da öğrendim bence faydası oldu çünkü çok defa onsuz denemiştik olmamıştı onunla beraber deneyince Allah’a şükür oldu Allahım inşallah isteyen herkese versin sende mucizene kavuş inşallah
Çok şükür birşey olmamış ya neler neler yiyoruz içinde ne olduğunu bilmeden sonuçta buda doktorun ürettiğği bir ilaç içeriği de iyimiş tıp okuyan kuzenime sormuştum . Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
Yani evet denemekle bişey kaybetmezsin kötü olursan bırakırsınÇok şükür birşey olmamış ya neler neler yiyoruz içinde ne olduğunu bilmeden sonuçta buda doktorun ürettiğği bir ilaç içeriği de iyimiş tıp okuyan kuzenime sormuştum . Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
İnşallah faydası olue bakalımYani evet denemekle bişey kaybetmezsin kötü olursan bırakırsın