Hayırlısı olur inşallah seninde Allah isteyen herkese nasip eder inşallah adet günümü geçtikten sonra test yapıcam gelişmelerden haberdar ederim inşallah sana da bi umud olurumhayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin,bende yasadığm tüp bebek düşüklerden sonra iğne denemeyi düşünüyorum.
amin canım bekliyorum güzel haberleriniHayırlısı olur inşallah seninde Allah isteyen herkese nasip eder inşallah adet günümü geçtikten sonra test yapıcam gelişmelerden haberdar ederim inşallah sana da bi umud olurumami
Ben adetin beşinci günü başlayıp günde 2adet 5gün klomen kullandım adeti 1sayıp 14.gün yumurta oluşmuş mu diye baktırmaya gittim sadece sağda tek bir tane 18mm yumurtam vardı hemen çatlatma iğnesi yapalım dedi o gün ovitrelli oldum iğnenin yan etkilerini ağır yaşadım bugün iğnenin 5.günü ağrılarım hafiflemeye başladı Sonucu çok merak ediyorum büyük ihtimal sen tedaviye başladığında ben sonucu öğrenmiş olucam Allahım inşallah sana da nasip ederAyy bende ilk kez olcam 10gün sonra. ne zaman nasıl yapılıyo bilmiyorum hiç( adetin 14.günü progesteron tahlili yaptırıp gitcem. bende pcosluyum yumurta çatlamıyo (( insallah bir an evvel sağlıkla kavusuruz
ya ben sormayı unuttum. adetim tam 14gün önce başladı biteli 8gün oluyo yani. haftaya (21.gün) kan vercem sonucu bekle et23 24.gün muayeneye gitcem yumurta için çok geç değil mi ya ben
Klomen yada famera kullandın mı canımya ben sormayı unuttum. adetim tam 14gün önce başladı biteli 8gün oluyo yani. haftaya (21.gün) kan vercem sonucu bekle et23 24.gün muayeneye gitcem yumurta için çok geç değil mi ya ben anlamadım
Ben çatlama iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım. Çatlama iğnesinin 12.günü test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Çatlama iğnesinin 9. gününde uçuk pembe bir iki damla kadar lekelenmem olmuştu. Sonra beyaz kremsi akıntı devam etti. Onun dışında başka belirti yaşamadım.18mm sağda tek yumurta ile Çatlatma iğnesi oldum kontrolde çatlamış tertemiz dedi doktor bugün 5.günüm bu şekilde ilk seferde hamile kalan var mı birde belirtileriniz nelerdi sonucu öğrenmek için kaçıncı gün test yaptınız
önceki dr klomen vermişti. bugun dr sadece özel folik asit verdi. klomen vs hiç söylemediKlomen yada famera kullandın mı canım
Yaaaa gerçekten miii umut oldun şuan bana çok teşekkür ederim beklemek çok zor 12.günüm 22haziran oluyo adet tarihimde 28 Haziran acaba bende 12gün yapsam çıkar mı kiiiiBen çatlama iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım. Çatlama iğnesinin 12.günü test yapıp hamile olduğumu öğrendim. Çatlama iğnesinin 9. gününde uçuk pembe bir iki damla kadar lekelenmem olmuştu. Sonra beyaz kremsi akıntı devam etti. Onun dışında başka belirti yaşamadım.
Allah allah yumurtan kendi gelişiyor diye mi acaba normalde klomen kullanınca 14gün büyüme olmuş oluyo yani bende öyle oldu doktorun demekki farklı bişey düşünüyor eğer kendi büyüyüp çatlatma iğnesi verecekse de olabilir ama banada verdiğin tarihler biraz geç gibi geldi inşallah denk gelirde geç yumurtlarsın tam zamanına denk gelir iğnendeönceki dr klomen vermişti. bugun dr sadece özel folik asit verdi. klomen vs hiç söylemedi
Çatlama iğnesini tam olarak hangi gün yaptınız? çatlama iğnesinden sonra kendi adet tarihiniz bir anlam ifade etmiyor. yumurtanızın çatladığını gördüyseniz üzerine 14-16 gün sayın adet tarihinizi ona göre bekleyin.Yaaaa gerçekten miii umut oldun şuan bana çok teşekkür ederim beklemek çok zor 12.günüm 22haziran oluyo adet tarihimde 28 Haziran acaba bende 12gün yapsam çıkar mı kiiii
doktorunuz ultrasonla düzenli olarak yumurta takip edip mi çatlama iğnesi verdi? klomen ya da femara kullanmamışsınız anladığım kadarıylaönceki dr klomen vermişti. bugun dr sadece özel folik asit verdi. klomen vs hiç söylemedi
henüz vermedi. yeni doktora başladım. bu ay. hsg çekildim geçen hafta. tüpler açık sorun yok. bugun adetin 14.günü haftaya 21.günü kandan progesterona baktır gel dedi sonucu alıp gidince iğneye başlayacakmış haftaya belli olcak yanidoktorunuz ultrasonla düzenli olarak yumurta takip edip mi çatlama iğnesi verdi? klomen ya da femara kullanmamışsınız anladığım kadarıyla
Siz yine düzenli olarak değerlendirin ama bir sonrakine kalırsa daha sağlıklı ilerlersiniz direkt doktor kontrolünde olursunuz. Femara ya da klomen verir. Tavsiyem femara kullanmanız klomen kontrolsüzce yumurta büyütüyor ve rahmi inceltiyor. Femara tam tersi aynı zamanda rahmi bebeğe hazırlıyor. Ama inşallah doğru zamanda gönlünüzce olur.henüz vermedi. yeni doktora başladım. bu ay. hsg çekildim geçen hafta. tüpler açık sorun yok. bugun adetin 14.günü haftaya 21.günü kandan progesterona baktır gel dedi sonucu alıp gidince iğneye başlayacakmış haftaya belli olcak yaniben sadece yumurtlama günümü kaçırırmıyım haftaya kadar ondan korkuyorum... bir sonraki adete kalmasın istiyorum aşırı tez canlıyım
10 Haziran’da oldum iğneyi o günü saymıyorum bugün 5.günüm işte 22haziranda 12.günüm oluyor adet günümü beklersem 18 gün olmuş olucakÇatlama iğnesini tam olarak hangi gün yaptınız? çatlama iğnesinden sonra kendi adet tarihiniz bir anlam ifade etmiyor. yumurtanızın çatladığını gördüyseniz üzerine 14-16 gün sayın adet tarihinizi ona göre bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?