Pcos olduğumu öğrendim

Yok yanlış anladın örnek verdim daha 3 ay oldu korunmayı bırakalı. Daha adette olmadım nest yaptım kaç tane negatif. Polikistik olduğum için mi gecikti yine ya of
Ahh anladım canım ben son 1 aydır cinsel ilişkiye giriyorum vajinismusu yeneli yani hamile kalırmıydım normal şekilde bilmiyorum 2 gün önce gittiğimde pcos dedi o yüzden gecikiyormuş adetim filan. Bende 1 sene filan vakit kaybetmek istemiyorum klomen kullanıcam. Yani sende hemen olsun dersen yazdır yada 1 sene boyunca deneyin canım hayırlısı olsun

Amin. Senin adetlerin nasıldı peki

ilk adet olduğumdan beri hep düzensizdi yıllardır pcosluydum yıllarca doğum kontrol hapı kullandım bıraktım en son boşverdim evlenmeden doktor pcosu çok derrt etme yinede gebelik yaşayabilirsin en kötü adetini düzene sokarız demişti bende evlednikten sonra bekledim ilaç kullanmadım korunmadığım 5.ayda hamile kaldım üstelik pco yüzünden 100 kilonun üzerindeyken tek sıkıntı her ay test yapmaktı hep geciktiği için stres yapma hayırlısıyla olur inşallah

Ne güzel canım. İşte bu gecikmeler yüzünde ne zaman ilişkiye girmeliyim ovulasyon günümmü yumurtlama gerçekleşiyormu bilemiyosun.. ne güzel sana nasip etmiş Rabbim. Ben klomene başlicam adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah

evet şükür ki benim hesaplamama gerek kalmadı ama kesinlikle hayırlısı bebişin geleceği varsa geliyor nasip bu kez tamamen plansız bir gebelik yaşıyorum hayırlısı böyleymiş demekki allahım isteyene nasip etsin inşallah

Aminnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…