Ben yazın pcos olduğumu öğrendim. Düzensiz hormonlara bakıldı. FSH LH ters değerlerdeydi. AmH normal gibi. 1.5 yıllık evliyim.Hepsi en Son iyiydi. Ağustostan beri deniyoruz bebek sahibi olmayı. Ama ovülasyon testiyle tanışmam Kasım ayında oldu. O zamana kadar resmen yumurtlamayı falan kale almadan deniyorduk. Ne saçmaymış
ilk piki gördüğümde de o günleri tam değerlendiremedik. Yumurtlamam geçen ay 25.günde, reglim de 41. günde oldu. Hayit tohumu içtim yumurtlayana kadar ama değerlendiremediğimiz için faydası olup olmadığını anlayamadım tabi. Dedim bu sefer de bal/çörek otu, tarçını deneyim de belki yumurtlama bu kadar geç olmaz. Ama 3. günde koyulaşmaya başlayan reglim tam gaz 6.günde bile kırmızı şekilde devam ediyordu. Kürü sadece 4 gün sabah akşam uygulamama rağmen kist oluşanları okuyunca ve reglim bitmeyince korkup bıraktım. Bırakır bırakmaz regl bitti tabi. şimdi yine ovülasyon testlerine başlıcam ama Pcos olup da olumlu faydasını gördüğünüz, yumurtlama ve regl dönemlerinizi düzenleyen kürler ya da başka yöntemler oldu mu? Bir de keyfi çatlatma iğnesi yapılıyor mu garanti olması açısından?