PCOS MU?

birisi111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
630
175
Merhaba kızlar ben dün doktora gittim ultrasonla karnımdan bakarken sol da pcos var dedi ben şaşırdım çünkü önceden de ultrasonla bakıldı ama hiçbişey yoktu.Sonra doktor bide hormon bakalım dedi dün kan verdim bugün sonuç için gittim ve bana sadece takviye olarak yumurta kalitesi için ayrı vitamin tarzı bi hap yazdı ve başka hiçbişey demeden gönderdi.Ve benim kafam çok karıştı pcos dedi ama dün çıkan hormon sonuçlarımda LH:4.60 FSH:6.09 çıktı ve adetlerim de düzenli kullanma vs de yok internetten araştırdığım kadarıyla pcos belirtilerinden hiçbiri yok bende.Doktor dün ultrasonda baktı hemen pcos dedi kalktı ve gitti ve pcosla ilgili başka bişey de demedi benimde kafam karıştı yardımcı olur musunuz?

Pko artık hastalık olmaktan çıktı diyordu bir doktor gecen gün dinledim..Hemen hemen herkeste oluyor ve gözüküyor o görüntü..

Günümüz gdo'lu gıdalar ve çevresel etkenlere baglıyorum bende

Pko'lu olarak çocuk sahibi oldum ama hemen olmadı tabi ki..Yediğime,içtiğime,kiloma herşeyime dikkat ederek ve sabırla bekleyerek..

Bende düzensiz adet olma,hatta olamama vs.sorunlarıda vardı..Sizin ki çok değil sanırım ya da sizi etkileyecek kadar bir sorun teşkil etmiyor olabılır..

Çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…