Pcos luyum hamıle olabılır mıyım

Zehra3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
81
18
38
30
Arkadaşlar merhaba. 5 aylık evlıyım. Daha öncede bır konu hakkında yazmıştım buraya .Evlendıkten 1 ay sonra çocuk ıstedık ama duzensızlık olduğu için doktora gıttım kıst var dedı ve prolaktın 29 çıktı ılac vermıstı (Dostınex ilaç ismi)3 ay içinde olmazsa gel demıstı en son ekımın 28 ınde oldum ve 4unde bitti bu arada duzenlı olarak ılıskıye gırmemızı soyledı doktor ve bazen sızı seklınde kasıklarıma ara ara agrı gırıyor acaba kıstlerle alakalı bır şey mı yoksa şüphelenmeli mıyım ?

İlişkinin üzerinden kaç gün geçti ?

13 gün geçti ama düzenli olarak doktor iliskiye gir dedıgı ıcın ilişkıye devam ediyorum

Test yap varsa çıkar. Pco engel değil gebeliğe yumurtlama gününü bil yeter. Tabi eşinde test yaptırmalı garantiye alın işinizi

13 gün önce yumurtladıysan ihtimal vardır bence test yap
İnşallah ama korkuyorum ıkı kere yaptım negatıf çıkınca eşimle üzüldük ama bır yandan da delı gbı merak ediyorum maalesef kaldığım yerde esımın ısı dolayısıyla küçük bır ilçe herkes bırbırını tanıyor Ikı kere yapınca daha cesaretim yok

Ne alakası var ya. Herkes birbirini tanıyor diye kimse hayatına devam etmeyecek mi ? Saçmalamayın lütfen testinizi alın

Ne alakası var ya. Herkes birbirini tanıyor diye kimse hayatına devam etmeyecek mi ? Saçmalamayın lütfen testinizi alın
Öyle haklısınız da emın olun küçük bır yerde yaşadığınızda hele kı tanıştığınız ınsanlar da hamıle olunca kendınızı kötü hıssedıuorsunuz bu nedenle bıle çoğu kısıyle görüşmüyorum psıkolojık olarak çok etkılıyorlar ama en kısa zamanda alacağım

Canınızı sıkıyorsa görüşmezsiniz bu sizin kararınız. Ama her ne olursa olsun hayatınızı "insanlar ne der" başlığı altında yaşayıp kendinizi, yaşamınızı, hayatınızı sakın kısıtlamayın. İnşaALLAH hamilesinizdir..

Çok teşekkür ederim haklısınız . ınsallah öyledir Allah ısteyen herkese sağlıklı hayırlı bır evlat nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…