13 gün geçti ama düzenli olarak doktor iliskiye gir dedıgı ıcın ilişkıye devam ediyorumİlişkinin üzerinden kaç gün geçti ?
13 gün önce yumurtladıysan ihtimal vardır bence test yap13 gün geçti ama düzenli olarak doktor iliskiye gir dedıgı ıcın ilişkıye devam ediyorum
İlacın bıtmesını bekliyorum bır yandan da korkuyorum negatıf çıkmasından .Test yap varsa çıkar. Pco engel değil gebeliğe yumurtlama gününü bil yeter. Tabi eşinde test yaptırmalı garantiye alın işinizi
İnşallah ama korkuyorum ıkı kere yaptım negatıf çıkınca eşimle üzüldük ama bır yandan da delı gbı merak ediyorum maalesef kaldığım yerde esımın ısı dolayısıyla küçük bır ilçe herkes bırbırını tanıyor Ikı kere yapınca daha cesaretim yok13 gün önce yumurtladıysan ihtimal vardır bence test yap
Ne alakası var ya. Herkes birbirini tanıyor diye kimse hayatına devam etmeyecek mi ? Saçmalamayın lütfen testinizi alınİnşallah ama korkuyorum ıkı kere yaptım negatıf çıkınca eşimle üzüldük ama bır yandan da delı gbı merak ediyorum maalesef kaldığım yerde esımın ısı dolayısıyla küçük bır ilçe herkes bırbırını tanıyor Ikı kere yapınca daha cesaretim yok
Öyle haklısınız da emın olun küçük bır yerde yaşadığınızda hele kı tanıştığınız ınsanlar da hamıle olunca kendınızı kötü hıssedıuorsunuz bu nedenle bıle çoğu kısıyle görüşmüyorum psıkolojık olarak çok etkılıyorlarNe alakası var ya. Herkes birbirini tanıyor diye kimse hayatına devam etmeyecek mi ? Saçmalamayın lütfen testinizi alın
Canınızı sıkıyorsa görüşmezsiniz bu sizin kararınız. Ama her ne olursa olsun hayatınızı "insanlar ne der" başlığı altında yaşayıp kendinizi, yaşamınızı, hayatınızı sakın kısıtlamayın. İnşaALLAH hamilesinizdir..Öyle haklısınız da emın olun küçük bır yerde yaşadığınızda hele kı tanıştığınız ınsanlar da hamıle olunca kendınızı kötü hıssedıuorsunuz bu nedenle bıle çoğu kısıyle görüşmüyorum psıkolojık olarak çok etkılıyorlarama en kısa zamanda alacağım
Çok teşekkür ederim haklısınız . ınsallah öyledir Allah ısteyen herkese sağlıklı hayırlı bır evlat nasıp etsinCanınızı sıkıyorsa görüşmezsiniz bu sizin kararınız. Ama her ne olursa olsun hayatınızı "insanlar ne der" başlığı altında yaşayıp kendinizi, yaşamınızı, hayatınızı sakın kısıtlamayın. İnşaALLAH hamilesinizdir..
Amiiiiinnnnnnnnn inşaALLAHHHHÇok teşekkür ederim haklısınız . ınsallah öyledir Allah ısteyen herkese sağlıklı hayırlı bır evlat nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?