Pcos lulardaki hamilelik belirtileri ve normal olan hamilelik belirtileri aynı mı

Benm evlenmeden onceki kontrollerimde insulin direncim ckmadi. Ama evlendkten sonra bilemiyorim ozman yas 23 24 tu smdi 28 yani bence tekrar gozden gecrmekte fayda var dimi canim. Ama ben bu hsg ne demek bilemedim hic cekilmedim
bendede yoktu bana tanı 18 19 yaşlarda konuldu ben tedavide olmadım tedavisi zaten biliyosun dogum kontrol hapı içmek istemedim yıllarca 2 ayda bi regl oluyodum evlenmeden önce dogum kontrole basladım hem korunmak için hemde düzene soksun diye onu bıraktım 1 ay doğal yolla korundum bu arada 2 3 ayda olan reglim 35 40 günlere düştü sonra korunmayıda bıraktım ilk ay regl oldum işte 31 aralıkta sonra dün testte pozitif cıktı

iyi bi test alıp tekrar denedinmi benm testte çizgiler baya belirgindi çünkü bende akıntı her daim oldugu için algılayamam onu kendimi bildim bileli akarlıyım ben :)

bide ne kadardır deniyorsun hem olmazsada üzülme eninde sonunda oluyo zaten eşindede sıkıntı yoksa bide benm eşimde varikosel vardı hafif derecede ben olmaz diyodum tedavi olmadan testi yaparken bile gözümün kenarıyla baktım o kdr emindm negatif olcagından :)

Arkadaslar. Bu benim baya bir merak ettiğim konu aslında. Bir pcoslu olarak sizden tecrubelerinizi yazmanizi rica etsem
Pcos hastayım ve 6+5 haftalık hamileyim uyku hali bulantı iştahsızlık göğüslerde sızı ne ararsan var ilk düşüğümde göğüs ağrısı dışında bir belirtim yoktu

iyi bi test alıp tekrar denedinmi benm testte çizgiler baya belirgindi çünkü bende akıntı her daim oldugu için algılayamam onu kendimi bildim bileli akarlıyım ben :)
yani normal bir test alip denemistim ama suan test yerine kan testi daha dogru olur diyorum ama bilemedim cnku cikmama ihtimalide varmis. Akinti basimin belasi benimde gecmek bilmedi. Ama bu seferki digerlerinden farkli

Valla canim bende yeni yeni denemeye basliyorum ama burda yazilanlari intte arastirmalarimi dusundukce sanki yillardir deniyormusum da olmuyor mus hissine kapildirtiyor beni benm esimde bildigim kadaryla sorun yok ama onada baktrtmak lazm degil mi. Insallah elinde sonunda olur canm umtsiz degilm

Pcos hastayım ve 6+5 haftalık hamileyim uyku hali bulantı iştahsızlık göğüslerde sızı ne ararsan var ilk düşüğümde göğüs ağrısı dışında bir belirtim yoktu
Benim hic gogsumde bi anormallik yok yani aci sizlama vs. Hayirli olsun bebesin canm darisi basima :) iste niye yok demekki yok bebek

Benim hic gogsumde bi anormallik yok yani aci sizlama vs. Hayirli olsun bebesin canm darisi basima :) iste niye yok demekki yok bebek
Darısı sana tüm isteyenlere olsun inşallah belli olmaz canım hiç belirtisiz olanlarda var Hayırlı sı olsun inşallah 1.5 senelik uğraş sonunda muradıma erdim darısı isteyenlere:)

Darısı sana tüm isteyenlere olsun inşallah belli olmaz canım hiç belirtisiz olanlarda var Hayırlı sı olsun inşallah 1.5 senelik uğraş sonunda muradıma erdim darısı isteyenlere:)
Ay amin canm ya inşallah Allah tum isteyenlere nasip etsin tum kalbimle dualarimdalar. Ne guzel ugraslarin cabalarin sonucsuz kalmamis

Benimde evlenmeden önce ayni boyle duzensizdi. Evlendikten sinra duzene girdi derken aralarda 5 10 gun gecikiyordu. Aynen dkh bende kullandim o zamanlar ama kesin cozum degilmis meger. Yasam beslenme ve saglik kalotemi yikseltmeyle mesgul olaym diyorim ne dersin

Benm evlenmeden onceki kontrollerimde insulin direncim ckmadi. Ama evlendkten sonra bilemiyorim ozman yas 23 24 tu smdi 28 yani bence tekrar gozden gecrmekte fayda var dimi canim. Ama ben bu hsg ne demek bilemedim hic cekilmedim
Onu doktor gerek görürse çekiyo cnm açıkmı kapalımı diye bakiliyo yada ufakta olsa tıkanıklık varsa açılıyormuş benim açık cikti ama yinede etkisi var diye düşünüyorum çünkü ondan 2 ay sonra oldu

AYNEN ÖYLE eğer regl oluyosan 5 10 gün gecikmesi sıkıntı olmaz bende cok rahattım illa cocuk olsun diye ugrasmadım hatta daha olmaz diyordum iştee acıkcası planladıgım tarih te mayıs filandı ama korunmadımda allah ne zamn verirse dedim bence stres cok önemli bide beslenmede cok önemli hee eger illaki bsy yapayım diyorsan ovülasyon testleriyle yumurtlamanı takip et o dönemi değerlendirin ben öle yapacaktım ama gerek kalmadı allaha süükür allah isteyen ugrasan herkese versin inş

Anladm canim ona doktor bakpta yapiyor yani. Bencede etkisi vardir kesinlikle

Aynen ya bencede bu surecte psikolojinin de etkisinin cok buyuk payi olduğunu düşünüyorum. Ovulasyin testtini hic denemedim aslnda merak ediyorum. Yarnki sonucumda bebis yoksa bende alym bir tane takip edym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…