Pcos lulardaki hamilelik belirtileri ve normal olan hamilelik belirtileri aynı mı

MissBettyy

Cher moi-même; Ne te blesse jamais 💁
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
50
64
38
32
Arkadaslar. Bu benim baya bir merak ettiğim konu aslında. Bir pcoslu olarak sizden tecrubelerinizi yazmanizi rica etsem

Aynı tabıkıde hıcbır fark yok.Herkeste nasıl farklılık varsa o kadar farklılık gosterır. Mesela kımı bulantılı zor gecırir benım gıbı kımı cok rahat. Onun dısında pko hamılelıgi dıye bır hamılelık yok

Hamile kaldıktan sonra pcos u unutun artık hamişsiniz ve gidişat da pcolu pco suz fark etmiyor

Bu süreç gerçekten cok zor. Hep akilda bir soru işareti o boylemi ki şu soyle mi ki artik insan sürekli baska bissy duymaktan ne olduğunu bile kavrayamiyor inanin ve hamile kalamadikca yada kaldim mi ki diye düşündükçe bunlarin arkasi kesilmeyecek gibi

Pcos lu olupta hamile kaldiniz acaba merak ettim insallah bebisinizi saglikla kucaginiza alrsiniz

Evet kuzum ama pcos hamile kalma sürecini etkiliyor hamileliği değil merak etme
Ayyy Allah sagsalim bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsn hamile kalma sureciniz nasildi peki zor muydu sanırım ben yine hayal kirikligina ugrycam bu ay da gecikti ama hcg yaptrmaya bile cesaret edemiyorum

Cnm pkoluyum dogum yaptim hicbir farki yok belirtiler ayni adete kadar gecmeyen beyaz losyon gibi akıntı göğüslerde dolgunluk ağız kuruluğu coksusuyordum sivilcelenme üşüme adete 1 hafta kalan gözüm kararmaya başladı ayağa kalktığımda benimkiler böleydi

Canim evet benimde bu sendeki belirtilerden birkaci var ama adet olmaya yakn olanlarinkine cok benziyor ve pcos lu oldugumdan acaba dedim belirtiler farklilik gosterr mi. Birde senin nasil oldu kendi denemenzle mi ay valla düştük yine şu pcos bataklığına cikamiom

Cnm
Benim hsg cektirdikten 2 ay sonra oldu inofolic tozda icmistim yumurtlamaya kadar adetren sonra 2 gunde bir yumurtlama gunume kadar degerlendirdik tabi hic beklemiyordum 1 sene olmayınca artık adete 1 hafta kala başım donmeye basladi benim bianda gozum karariyordu hastalandim sandim hatta meyer hamileymisim adet olmayinca anladm

Anladim canim. Senin baya baya normal hamilelik belrtileriymis Bu inofolic kendimiz temin edebiliyor muyuz yoksa doktor kontrolunde mi kullaniliyor. Hani boyle cat ignesi olan var tup bebek asamasina kadar gelen var yine senin okadar ugrastrmamis cok şükür canm. Ama 1 sene olmuyor demissin o bir senede baska yontemler denedin mi igne flan

Hayır cnm klomen denedik doktor verdi onla olmadı sonra hsg cektirdim onun dışında zayıfladım tatlıyı kestim inofoligi burda gördüm pkoslularin kullandığı folikasitmis kullanmak istediğimi söledim kullan dedi o ay hamile kaldim

Anladm kuzum ama sekeri birakman cok iyi olmus zaten bizde beslenme ve yasam tarzi cok onemli. Ozman ben im yarn ilk isim bir hcg yaptirip, Sonuc olumlu ya da olumsuz olursa olsun infolige baslamak olacak. Birde adam akilli bir doktor bulmak

Ben belirtileri bile anlayamiyorum. Ama duymak istemedgimden gidemiyorum. Yarn bu ise bir son vermeli

Anladm kuzum ama sekeri birakman cok iyi olmus zaten bizde beslenme ve yasam tarzi cok onemli. Ozman ben im yarn ilk isim bir hcg yaptirip, Sonuc olumlu ya da olumsuz olursa olsun infolige baslamak olacak. Birde adam akilli bir doktor bulmak
Evet iyi bir doktor zaten olmuyorsa hsg istiyo kesinlikle önemli pkoda insulin yüksek oluyo çünkü beyaz ekmek bile yemedim kepek yedim inat ettim başardım cnm

bende pko luyum aralık ayının basında denemeye başlamıstık son adet tarihim 31 aralıktı adetlerim düzensiz olurdu o yğzden 25 ocak gibi test yaptım hiç bi belirti yoktu ama ilaç icicektm onun için yapmıstım negatif cıktı ay sonuna geldiğimizde regl belirtleri başladı ishal karın şişliği gibi ve dün test yaptım pozitif cıkınca inanamadım kan testi yaptırdım 1190 cıktı yani polikistik olsanda 2. ayda bile hamile kalabiliyomussun bende cok korkuyodum açıkcası :)

Evet iyi bir doktor zaten olmuyorsa hsg istiyo kesinlikle önemli pkoda insulin yüksek oluyo çünkü beyaz ekmek bile yemedim kepek yedim inat ettim başardım cnm
Benm evlenmeden onceki kontrollerimde insulin direncim ckmadi. Ama evlendkten sonra bilemiyorim ozman yas 23 24 tu smdi 28 yani bence tekrar gozden gecrmekte fayda var dimi canim. Ama ben bu hsg ne demek bilemedim hic cekilmedim

Yaaaa suan senin adina okadar sevindimmm ki anlatamam yaaaaa ay cok iyi bende boyle bir durumla karsi karsiyayim. Buraya yazan arkadasla onu konusuyorduk sagolsun oda yardmci oldu. Ama suan senin bu yasadigini bende yasadm tipatip. Negatif cknca kan testi yaptrmadim tek farkimiz bu canm ☺ ama hala olmadim ve yukarda yazdgn belrtiler bende de var. Yarn bir kan testi yaptiraym. Ama olumsuz olsada daha pozitif bir yurekle geri donecegim ve basaracagm peki sende akinti oldu mu canm digerlerinden farkli olarak boyle yumurta beyazi gibi seffaf akskan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…