Selam canim öncelikle üzülme inan tek degilsin ve yolun coook basindasiniz , 3 yillik evliyim 3 yildirda pcosla ugrasiyorum ilacsiz adet olamiyordum doktorum 6 aylik duphaston tedavisi yapti ek olarak omega3 inositol iceren takviyeler verdi. Glifor bende kullaniyorum suan ama benim dezavantajim kiloluyum bu daha büyük bir sorun. 3 ayri doktora gittim ve gebelige engel degil ama zorlastirir zayiflarsan sansin artar demisti yasam stilini beslenme konusunda degismeni öneririm dedi saglikli beslenme ve birazda olsa sporla desteklmememi söyledi. Yurt disindayim istanbula gelip gidiyordum kontrole 3 yil icinde hic gebeligim olmadi 10 ay boyunca adet görmedim tüylenmem artti ve prolaktin inse erkeklik hormonu cikiyor ikisi vucudumda deli gibi ayrica kistler var sag yumurtalikda ..3 kez klomen denedim olmadi femara düsnyrm bende igne kullanmadim hic. Femara hakkinda iyi seyler duydum klomenden daha etkili oldugu kesin. Sana önrebilcegim sey inositol kullanman takviye omega3 ile desteklemen bu sekilde ilacsiz adet olmaya baslamistim 3 -4 ay düzenli gitti günü gününe sonra yine düzensizlesti avakado yemeni de öneririm yüksek folat yani folik asit iceriyor bildigin folikasit bombasi felaket yumurtlama yaptirir. Kendim sahidim aylarca yumurtlama görmezken akintili ve siddetli agri ile yumurtlamistim. Kafa olarakda cok rahat olman gerek 4 gün evvel doktordaydim ve piskolojinin cok önemli oldugunu söyledi klise ama gercek
yillaaarca cocugu olmayip birden oluyor neden biliyormusun? Amaaan nasil olsa olmuyor korunmayada gerek yok diyip gectikleri icin
doktorum kendi arkadasindan örnek verdi pcoluydu dedi
tüp bebek yapti ilk ikincisi dogal oldu dedi yani kendini mahf etmeseydi yine dogal olucakdi dedi ... umarm azda icin rahatlar azda olsa