- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
- Konu Sahibi Meryembess
Merhaba arkadaşlar bende pcos var. 1,5 yıldır evliyim 4,5 aydır çocuk düşünüyoruz.İlaç almadan adet olamıyorum o yüzden süreci doğru düzgün takip edilmesi açısından doktora gittim geçen ay femara kullanıp yumurta çatlatıcı iğne vuruldum fakat adet oldum. Aslında kilolu biri değilim fakat doktorum yürü egzersiz yap dedi. Bu ay da klomen ve femara kullandım ancak istenilen boyuta ulaşmadı o yüzden iğne falan vurulmadım. Doktorum büyürse bidaha iğne deneriz sonra rahim filmi demişti ama şimdi bırakmam gerektiğini söyledi bu ay da olmazsa hergün iğne vurulcakmışım, bunu orada sormayı unuttum kafam o kadar doluydu ki artık neden bilmiyorum. ilaç kullanmıyorum sadece insülin direnci için glifor ve folik asit vitamin kullanıyorum.Yine de zayıflamam gerekiyor stresten uzak durmam gerekiyormuş nasıl olacak bilmiyorum ama.. Daha çok erken diyorum ama bir yandan da çok istiyorum eşimde çok istiyor bu sefer bu sorunlardan sonra olmıcak mı aceba diye üzülüyorum.. Kötü bir dönemden geçiyorum sizin bana tavsiye vereceğiniz herhangi bir şey varsa seve seve dinlerim..