Pcos Klomen ve Ovitrelle Yardım kızlarım

Akşam 4 te randevum gitmedim daha yazarım sonuçları. İlk yumurta takibi ya bence daha çok büyümemiştir ağrım yok çünkü bakalım

Kuzum 13 mm daha. Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimalle büyümüş olacak. Sen ne yaptın son durum ne

Kuzum 13 mm daha. Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimalle büyümüş olacak. Sen ne yaptın son durum ne
Hayırlısı olsun bende yarın gideceğim İNŞALLAH sabah diş randevum var öğleden sonra kadın doğuma gideceğim. Sen adetin kaçıncı günü başladın kaç gün sonra çağırmıştı

Ben Perşembe günü gittim 2 tane yumurta var 18 19 mm dedi iğne vermedi bunlar çatlar Perşembe değerlendir cuma boş cumartesi değerlendir pazar günü duphastona ilaca başla dedi birde ben çok sık WC ye çıkıyorum onun için idrar tahlili yaptı dün çıktı vajinit dedi fitil krem birde toz 1 içimlik antibiyotik verdi dün sabah karnım çok ağrıyordu sonra hafifledi bugün de hafif ağrım var sonra adet olmuş gibi geldi saat 12 de gittim kanamam oldu doktora yazdım da yumurtalama kanamasıdır geçer endişelenme yazdı burdan baktım da böyle olanlar varmış

Allah allah çok değişik brn hiç yaşamadım kanama. Benimde büyüyor sanırım felaket ağrım var bir de midem çok bulandı bugün. Pazartesi kontrolüm var bakalım iğne verecek benimki çatlamıyor çünkü. Hayırlısı olsun kuzum

Ya benim bekarkende böyle kanamam olurdu kaç defa gitmiştim doktora normal diyip gönderdiler ama yumurta çatlamış ondan falan demediler yeni evliykende olurdu arada da öyle oluyor ara kanamam demek ki ondan miş şimdi öğrendim bende karnım bugün sahurdan beri hafif ağırıyor kanamamda bir geliyor bir gelmiyor bazıları 3 gün 5 gün sürüyor demişler benimde önceden bazen 1 gün bazen 3 gün gelirdi hayırlısı dün çok endişelendim doktor endişelenme dedi yine de endişelendim. Çünkü böyle 2 defa oldu covit geçirdikten sonra kanamam hiç durmadım adetimle de karıştı 20 gün oldu ondan korktum görümcemlerde hasta hepsi cuma günüde kayınvalidemdeydik hepimiz ondan banada geçti diye korktum eşimde geçmiştir geçmiştir diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…