Merhaba kızlar bende polikistik över var doktor kilo vermemi söyledi bennde gittim verdim ve kontrole gittim yurtamın renginin bile değiştini söyledi femara ve gonal f verdi kullandım sağda 2 yumurtam 20mm 22 mm de diğeri büyümüştü soldaki ise 17 mm di ve çatlatma iğnesi verdi nisanın 27 sine çatlatma iğnesi vuruldum gece 22.00 de sonraki 2 gün ilişki sonrasında bir gün ilişki diğer gün yok tu cumaya kadar dı ve ben adetimin 7 . Gününden itibaren test yaptım ovülasyon testi ve bu gün 13. Günü testte yine çıktı ovülasyon da ama erken gebelik testinde çıkmadı adetime 8 gün var kasıklarım agrıyordu göğsümde büyüme şişlik ve hafif agrı var 2 gündür kasıklarımda batma var ve tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum halsizlik ve uyuma isteği adet olucakmışım gibi sancılarım arara oluyordu bu güne kadar ve çok susuyor çok acıkıyordum sizce yarın kan testi vereyimmi yoksa adetin geçmesini mi beklemeliyiz yardımcı olurmusunuz aşağıya ovülasyon testlerini bırakıyorum ve bu günkü de dünki gibi çıktı