P pidedekisusam35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2024 16 1 23 23 Mart 2024 Konu Sahibi yildizeylul #21 Cukurova78 .!.: Merhaba ne cıktı kontrolde Genişletmek için tıkla... 3 gün erken adet olmuştum geçen ay bu ay ilk defa tam 15 gün gecikti az önce idrar testi yaptım negatif
Cukurova78 .!.: Merhaba ne cıktı kontrolde Genişletmek için tıkla... 3 gün erken adet olmuştum geçen ay bu ay ilk defa tam 15 gün gecikti az önce idrar testi yaptım negatif
P pidedekisusam35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2024 16 1 23 23 Mart 2024 Konu Sahibi yildizeylul #22 nehir23 .!.: rahim filmi çektiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı çok şükür
nehir23 .!.: rahim filmi çektiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı çok şükür
S seyide Cefer Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2024 1 0 28 3 Nisan 2024 Konu Sahibi yildizeylul #23 Merhabalar ben femera+ ovitrelle kullandim 12 ci gun silk cizgi ama 13 gun cizgi azaldi birde cubuk testler negativ gosteryor ama kaset ve erken teste hayalet cizgi yorumlarmisiniz hangisine inanayim
Merhabalar ben femera+ ovitrelle kullandim 12 ci gun silk cizgi ama 13 gun cizgi azaldi birde cubuk testler negativ gosteryor ama kaset ve erken teste hayalet cizgi yorumlarmisiniz hangisine inanayim
H Hatice Ceylan Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 414 116 3 Nisan 2024 Konu Sahibi yildizeylul #24 pidedekisusam35 .!.: Rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı çok şükür Genişletmek için tıkla... Rahim filmini adetten kaç gün sonra çekildiniz acaba özeldeyse ne kadar çekildiniz aynı gün çektilermi
pidedekisusam35 .!.: Rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı çok şükür Genişletmek için tıkla... Rahim filmini adetten kaç gün sonra çekildiniz acaba özeldeyse ne kadar çekildiniz aynı gün çektilermi