Pcos Klomen Hayıt ile gebelik

Karşıma çıktı ve günde 70 defa bu zikri çektim . Namazlarımı kıldım dualarımı ettim . Bir şey okumuştum eskiden biri hamile kalmak istiyor ona istigfar etmesi bol bol ve sadaka vermesi öneriliyor . Bende bunlara uydum. Rabbime dayandım . Çok uzun yıllar denedik ama iyi ki şimdi olmuş diyorum . Şuan çok daha bilinçli bir bireyim .

Merhaba sizin sorun neydi acaba bana 38 yaşındayım Alp 0.5 artık napacamı bilmiyorum

Merhaba sizin sorun neydi acaba bana 38 yaşındayım Alp 0.5 artık napacamı bilmiyorum
H
GELELİM yaptıklarıma;

Çok su içtim çünkü çok şey kullandım

Bunlar fayda eder mi herkese işe yarar mı bilmem ancak benim yaptığım birkaç şey var.

İlk olarak vücudumu hazırlamak istedim yaklaşık 1-üç aydır düzenli olarak multivitamin,omega 3 ,folik asit kullandım . Geçen ay teatrio kullandım . Ve bu 3 ay eşimede vitaminleri içirdim .

2-Araştırdığım yabancı makale ve kaynaklarda Hayıt dan bahsedilmiş . Hayıt suyu içmeye başladım günde 1/4 su bardağı sulandırıp .

Ve primroz Yağı kapsülü içtim bu rahim sıvısını döllenmeye uygun yapıyormuş bunu çatlatma iğnesi olduğum gün bıraktım(çatlatma iğnesi sonrası gebelik oluşabilir zarar verebilir) .

3- Pcosum , bu ay doktor klomen başlattı ve ovitrelle vuruldum.

4- bu süreçte adet 1. Günden beri günde yaklaşık 1 bardak nar suyu içtim (bunuda tüp bebek yaptıranlara falan veriyorlarmış rahim gelişmesi kanlanması için sanırım çatlatma iğnesinden sonra bıraktım )

5- castor oil, hint yağı ile kendim karnıma masaj yaptım avrigo masajı diyorlar . Rahim yumurtalık güzel kanlansın diye

6- belime kupa çektirdim ve hacamat yaptırdım rahim civarına ve bele

7-kendimi sıcak tuttum ayak bel özellikle

Çok şey yapmışım

ama insan çaresiz olunca herşeye atlıyor . Siz bunları doktorunuza danışın . Ben sadece kendi yaptıklarımı anlatmak istedim. İnşallah isteyen hepiniz en hayırlı kısa güzel zamanda kavuşursunuz

Estağfirullah innehu kane gaffara 70 kez

Gerçekten çok şey yapmışsınız vitaminlere bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…