Merhaba sizin sorun neydi acaba bana 38 yaşındayım Alp 0.5 artık napacamı bilmiyorum
H
GELELİM yaptıklarıma;
Çok su içtim çünkü çok şey kullandım
Bunlar fayda eder mi herkese işe yarar mı bilmem ancak benim yaptığım birkaç şey var.
İlk olarak vücudumu hazırlamak istedim yaklaşık 1-üç aydır düzenli olarak multivitamin,omega 3 ,folik asit kullandım . Geçen ay teatrio kullandım . Ve bu 3 ay eşimede vitaminleri içirdim .
2-Araştırdığım yabancı makale ve kaynaklarda Hayıt dan bahsedilmiş . Hayıt suyu içmeye başladım günde 1/4 su bardağı sulandırıp .
Ve primroz Yağı kapsülü içtim bu rahim sıvısını döllenmeye uygun yapıyormuş bunu çatlatma iğnesi olduğum gün bıraktım(çatlatma iğnesi sonrası gebelik oluşabilir zarar verebilir) .
3- Pcosum , bu ay doktor klomen başlattı ve ovitrelle vuruldum.
4- bu süreçte adet 1. Günden beri günde yaklaşık 1 bardak nar suyu içtim (bunuda
tüp bebek yaptıranlara falan veriyorlarmış rahim gelişmesi kanlanması için sanırım çatlatma iğnesinden sonra bıraktım )
5- castor oil, hint yağı ile kendim karnıma masaj yaptım avrigo masajı diyorlar . Rahim yumurtalık güzel kanlansın diye
6- belime kupa çektirdim ve hacamat yaptırdım rahim civarına ve bele
7-kendimi sıcak tuttum ayak bel özellikle
Çok şey yapmışım
ama insan çaresiz olunca herşeye atlıyor . Siz bunları doktorunuza danışın . Ben sadece kendi yaptıklarımı anlatmak istedim. İnşallah isteyen hepiniz en hayırlı kısa güzel zamanda kavuşursunuz
Estağfirullah innehu kane gaffara 70 kez