- 7 Ekim 2022
- 6
- 20
- 30
öncelikle herkese merhaba. belki bir umut olur diye yaşadıklarımı yaptıklarımı yazmaya karar verdim. Öncelikle 28 yaşındayım suan 22+1 hamileyim bir kızım olacak insallah pcos hastasıyım adetlerim hep düzensizdi evlendim ama bu durumu pek takmadım bir gün doktora gittiğim de öğrendim bu polikistikoveri* o günden sonra dünyam başıma yıkıldı youtube da videolar izledim tüp bebek deneyenler üzülenler çocuğum olmayacak diyenler. bir stres bastı ki soluğu doktorda aldım. tüp bebek alanında uzman olan evimin yakının da olmasından dolayı şanslı olduğumu düşündüğüm doçent bir doktor buldum. ilk üç ay klomen denedim kalamadım sonra hayatım da herkes çok fazla stres yaptığımı kendiliğinden kalabileceğimi söylediği için tedaviyi yarıda bırakıp tatile gittim. tatil dönüşü hala kafamı kurcalayan çocuğum olmayacak mı? düşüncesinden kurtulmam için tekrar kaldığım yerden doktoruma gittim ve direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim. yumurtalarım oluşmuştu o ay 4 adet. doktorum çoğul gebelik olabileceğini söylediğin de açıkçası çok heyecanlandım ama bir tane yumosum tutmus:) klomen + famara kullandım aşılama yapılacağı ay.. doktorum rahim duvarı kalınlığımın çok güzel olduğunu söylemişti dediğim gibi dört tane de yumurtam vardı o ay..4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. bu durum beni çok heyecanlandırdı hemen ertesi gün 16 ekimde eczaneden idrar testi alıp yaptım evde ve çok silik çizgiyi gördüm.. gittim akşamı da kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum bu bir mucizeydi benim için klomenle çatlatma iğneleri ile aylarca denediğim de kalkamamıştım ve çok üzülmüştüm pcosa rağmen tutmayan klomene rağmen aşılamam tuttu çok şükür. ilki tutmasaydı da ikinciyi yapardım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar benim hikayem de bi umut olsun size:)