Merhaba Kızlar Ağustos 2019 da evlendim.Ocak 2020 korunmayı bıraktık jinekologa gittiğimde 5 kist 1 polip tam vajınamın ortasında ve pcos olduğumu öğrendim.. kadın çok zor anne olma ihtimaliniz dedi.. hamile kalsaniz da düşükle sonuçlanır falan,yaşım 27 eşimle aynı yaştayız o ise sigara bagımlısı, ilaç tedavısıne başladık vitamin ve clomid 3 ay denedik olmadı düzenli bir ilişkimiz de yoktu eşim yeni gelmişti Türkiye den Fransa ya dil sorunu iş sorunu derken çok stresli hayatımız vardı.. sonra mfk yı araştırmaya başladım aynı zaman da doktorum polip ameliyatı olmanızı istiyorum dedi 2 ay düşünün dedi Ocak 2022 de ameliyata karar verdim, Nisan da soğan kürü uyguladım, 10 hazıran 2022 ameliyat (16mm) oldum.. doktorum tatile gitti 2 aylık ve dönüşte aşılama deneyelim diyerek dosya hazırlamamı istedi.. o sıra ablamlar Türkiyedeyken mfk dan ilaç sipariş ettim.. ılık su ile duş aldım işi durdurdum her sabah 1 kaşık zeytinyağ 12 damla limon içtim.. asitli içecekleri kestim makarna pilav abur Cubur, ve düzenli olarak 2+2 iliskiye girdik yumurtlama dönemi bittikten sonra da devam ettik özellikle 21.ci günü değerlendirdim, her ilişkiden sonra 30 dk kalkmıyordum ayaklarımı kaldırıyordum, regle 1 hafta varken çok kötü kasık ve bel agrısı çektim regle 1 gün varken erken test yaptım ve silik çıktı gözlerime inanamadım tekrar yaptım sonra kan vermeye gittim, beta hcg 40 çıktı Çok şükür suan 7 haftalığım..Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın… mfk yı kullanmama bile gerek kalmadı ve buarada eşimde de sperm bozukluğu vardı. Türkçem için şimdiden özür dilerim zamanında bu sayfa ya her gün girip yorumlar okuyup kendime umut arıyordum.. belki birine pozitif bir düşünce olur.