Olsa bile hamilelikte de kilo alırsan, bebek için ve doğum esnasında ikiniz için sorun olabilir.125 kiloyum pcos var insülin direnci tiroid ne ararsanız var yani
İki kere çatlatma iğnesi oldum olmadı hamile kalmıyorum Dr zayiflamam gerektiğini zayiflarsam olacağını söyledi ama ben bir türlü beceremiyorum yavaş yavaş bı 10 kilo verdim ama ben kafayı yiycem artık bu kiloda olma imkanı yok mu hiç mi olmaz yani çocuğum napcam ben ya
Çok güzel yorumlamışınız ve destek olmuşunuz teşekkürler. bende yukarıda ki yazan arkadaş gibi pcos hastasıyım ve çocuk istiyoruz.Olsa bile hamilelikte de kilo alırsan, bebek için ve doğum esnasında ikiniz için sorun olabilir.
Bir diyetisyen ile sıkı bir çalışma yürüt, bol su iç, yürüyüş yap yavaş yavaş mesafeyi arttır. Kondisyonun yükseldikçe başka şeyler ekle...
Daha önce bende de pcos teşhisi insülin direnci ve kist vs vardı
Şu an pcos yok
İnsülin yok
Kist vs yok sadece çikolata kistim kaldı.
Hamile kaldım, sağlıklı bir bebeğim oldu...
İnsülin kilo vermene engel oluyor, beslenmeni düzenlemen ve endokrinoloji uzmanının verdiği ilacı düzenli kullanman gerekiyor.
Pcos için de kadın doğumun verdiği ilaçları kullanman gerekiyor.
Diyetisyenle beslenmeni düzenleyip biraz da hareket ettin mi başarırsın..
İnsülin kilo vermeyi engeller biraz onu kırdın mı gerisi gelir biraz çaba göstermek gerekiyor ve bol bol su iç. 3-4 litre iç kilon çok olduğu için.. yaz da geldi biraz daha kolaylaşır
Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah
Hem kendi sağlığın hem psikolojin hem de bebişin sağlığı için bu yolda biraz sabırlı olman gerekiyor.
Pcos için değil ama hamilelik sonrası sindirim sistemim bozulduğu için çalıştığım görüştüğüm diyetisyenin linkini paylaşayım. Online olarak da danışanı var. Beğenirseniz denersinizÇok güzel yorumlamışınız ve destek olmuşunuz teşekkürler. bende yukarıda ki yazan arkadaş gibi pcos hastasıyım ve çocuk istiyoruz.
bir kaç tane diyetisyen denedik ama tam başarılı olamadık
Önerdiğiniz diyetisyen var mı acaba ?
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun , pcos maalesef öyle bir illet ki her türlü hastalığı beraberinde getiriyor125 kiloyum pcos var insülin direnci tiroid ne ararsanız var yani
İki kere çatlatma iğnesi oldum olmadı hamile kalmıyorum Dr zayiflamam gerektiğini zayiflarsam olacağını söyledi ama ben bir türlü beceremiyorum yavaş yavaş bı 10 kilo verdim ama ben kafayı yiycem artık bu kiloda olma imkanı yok mu hiç mi olmaz yani çocuğum napcam ben ya
Ağır yaşamların bazı bölümlerini izle bence ne kilolular hamile kalıyor 95 kiloyum insülin vardı bende de ama gebelik yaşadım kilo verirsen senin için iyi olur şuan kontrole gittiğim doktor gayet bilgili kilo konusunu sorduğumda aynı bu şekilde söylemişti. Bu arada insülini düşürmeye çalışırsan iyi sonuç elde edebilirsin bende de pcos var imkansız değil yani moralini yüksek tut :)125 kiloyum pcos var insülin direnci tiroid ne ararsanız var yani
Çikolata kisti engelmi canım gebelige benim 2 mm sağda varmış artı pcosda var ama insülin direnci yok reglerim düzenliOlsa bile hamilelikte de kilo alırsan, bebek için ve doğum esnasında ikiniz için sorun olabilir.
Bir diyetisyen ile sıkı bir çalışma yürüt, bol su iç, yürüyüş yap yavaş yavaş mesafeyi arttır. Kondisyonun yükseldikçe başka şeyler ekle...
Daha önce bende de pcos teşhisi insülin direnci ve kist vs vardı
Şu an pcos yok
İnsülin yok
Kist vs yok sadece çikolata kistim kaldı.
Hamile kaldım, sağlıklı bir bebeğim oldu...
İnsülin kilo vermene engel oluyor, beslenmeni düzenlemen ve endokrinoloji uzmanının verdiği ilacı düzenli kullanman gerekiyor.
Pcos için de kadın doğumun verdiği ilaçları kullanman gerekiyor.
Diyetisyenle beslenmeni düzenleyip biraz da hareket ettin mi başarırsın..
İnsülin kilo vermeyi engeller biraz onu kırdın mı gerisi gelir biraz çaba göstermek gerekiyor ve bol bol su iç. 3-4 litre iç kilon çok olduğu için.. yaz da geldi biraz daha kolaylaşır
Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah
Hem kendi sağlığın hem psikolojin hem de bebişin sağlığı için bu yolda biraz sabırlı olman gerekiyor.
Çikolata varken 5 mm doğurdumÇikolata kisti engelmi canım gebelige benim 2 mm sağda varmış artı pcosda var ama insülin direnci yok reglerim düzenli
Rabbim banada nasip etsin çok üzülüyorumÇikolata varken 5 mm doğurdum
Hiç üzülme, Allahın izniyle olur, sen gereken çabayı gösteriyorsundur doktor vsRabbim banada nasip etsin çok üzülüyorum
Evet yeni gittim 11 aylık evliyim hormonlarim normal çıktı prolaktin yuksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam 37 idi onun içinde ilaç verdi kilom 50 reglim düzenliHiç üzülme, Allahın izniyle olur, sen gereken çabayı gösteriyorsundur doktor vs