- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi Lady Guinevere
İnsülin direnci troid demir D vitamini dediğin gibi çok önemli rol oynar hamilelik isteyince bunlar dengesiz oldu mu işte hormonlar bozuluyor bu sefer yumurta olsa da kalitesiiz olup iş görmüyor benim demir sınırda demişti doktor tekrar kan ver karşılaştırma yapalım diyet etki yaptı mı diye yarın belli olucak haberdar ederim istersen bu süreçte demir D vitamini tiroid insülin direnci için ilaç da kullandım ve birkaç vitamin inşallah etkisi olmuştur en kısa zamanda müjdemizi almak nasip olur stres yapma diyenlere kızıyoruz ama büyük etken gerçekten arkadaşım hiçbir sorun olmamasına rağmen iki çatlatma iki de aşılama yaptı negatif oldu kafadan çıkardım artık Haziran da tüp bebek yapıcam diyip gezdi tozdu tadını çıkardı ve bu ay hamile kaldı inşallah bize de nasip olurevet öyle doğru bu aralar sağlıklı beslenmeye ve yumurtayı geliştirmeye yararlı besinler tüketmeye çalışıyorum aslında. Doktorum bana kilomla ilgili bir sey söylemedi sadece kilo alma sakın dedi ablam aslında 52 kilo ve onda insülin direnci çıktı yani dediğin gibi kiloyla alakası çok olmuyor bazen. Ama şükür bende çıkmadı insülin veya tiroid sorunu. ama işte önemli olan sağlıklı yumurta elde edebilmek. 4 ay öncesine kadar demir ve d vitamini eksikliğim vardı ciddi derecede 3 ay takviye kullandırdı doktor ama daha sonradam tekrar tahlil yaptırmadım bunlar için. d vitamini yumurta gelişmesinde çok önemliymis. su an doktorumun verdiği multivitaminde de d vitamini ve demir var.
inşallah güzel sonuclanır her sey hepimiz için