- 26 Aralık 2024
- 22
- 5
- 25
- Konu Sahibi kedisevenbirisi
Arkadaşlar aranızda pcos teşhisine rağmen hamile kalan var mı ? Var ise bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ? Yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh kaçtıben kaldım. doktorumun verdiği takviyeleri kullandım. bir kez çatlatma iğnesi ve femara kullandık ama döllenme olmadı. pilatese ve akdeniz diyetine başladığım ay hamile kaldım. su an 34 haftalık gebeşim
9.31di en son 2023 ekim ayındaAmh kaçtı
Benim 5.08 ileri düzey değil o zaman9.31di en son 2023 ekim ayında
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bana da doktor klomen verdi ama yeteri kadar büyümediği için henüz çatlatma iğnesi olma aşamasına geçemedimben kaldım. doktorumun verdiği takviyeleri kullandım. bir kez çatlatma iğnesi ve femara kullandık ama döllenme olmadı. pilatese ve akdeniz diyetine başladığım ay hamile kaldım. su an 34 haftalık gebeşim
amh’dan ziyade ultrasondaki görüntü, fsh ve lh değeriniz önemliBenim 5.08 ileri düzey değil o zaman
bana femara vermisti. pcosta daha etkiliymis. 5 yumurtam oluşmuştu o ay ama döllenmedi isteYaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bana da doktor klomen verdi ama yeteri kadar büyümediği için henüz çatlatma iğnesi olma aşamasına geçemedim
Ne kadar doğru bilmiyorum ama lh değeri ile orantıları önemli demişlerdi daha önceBenim 5.08 ileri düzey değil o zaman
Doktorunuz hangi takviyeleri verdi acaba benim doktorum bana hiç bir şey vermedi. Direkt klomen tedavisine başlamıştıben kaldım. doktorumun verdiği takviyeleri kullandım. bir kez çatlatma iğnesi ve femara kullandık ama döllenme olmadı. pilatese ve akdeniz diyetine başladığım ay hamile kaldım. su an 34 haftalık gebeşim
Lh değeriniz kaçtıBenim 5.08 ileri düzey değil o zaman
Fsh 7.05 lh 5.4amh’dan ziyade ultrasondaki görüntü, fsh ve lh değeriniz önemli
Evet çok da yüksek değil ama önemli olan ultrason benim doktorum artık kandan bakmaya gerek bile duymuyor ultrason da gözüktüğü içinFsh 7.05 lh 5.4
Gebelik planlıyor musunuz sizde ?Fsh 7.05 lh 5.4
Evet dün hsg çektirdim 36 yaşındayım 8 aylık evliyimGebelik planlıyor musunuz sizde ?
Gerçekten psikolojik olarak çok rahat olmamız gereken bir dönem ama maalesef bu mümkün değil sakin kalmak stres yapmamak kafaya takmamak. İnşallah sağlıkla bir gün bizde kucağımıza alırızEvet dün hsg çektirdim 36 yaşındayım 8 aylık evliyim
bana pikassos verdi. hamileliğim ilk 2 ayı da devam ettim aynı takviyeye. sonradan değiştirdiDoktorunuz hangi takviyeleri verdi acaba benim doktorum bana hiç bir şey vermedi. Direkt klomen tedavisine başlamıştı
değerleriniz güzel aslında. ultrasonda da çok yoğun bir pcos görüntüsü yoksa inşallah sansınız yüksek gibi (benden daha yüksek)Fsh 7.05 lh 5.4
bana pikassos verdi. hamileliğim ilk 2 ayı da devam ettim aynı takviyeye. sonradan değiştirdi
Çok olmak istemiyorum ama Akdeniz diyeti hakkında da biraz bilgi verebilir misinizbana pikassos verdi. hamileliğim ilk 2 ayı da devam ettim aynı takviyeye. sonradan değiştirdi
Bakın atayımdeğerleriniz güzel aslında. ultrasonda da çok yoğun bir pcos görüntüsü yoksa inşallah sansınız yüksek gibi (benden daha yüksek)
esiniz de muayene oldu mu?