Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba bende pkoluyum doktor bana igne ilac hic bisey vermedi martta deneme yapacağım demiştim martta adet olduktan sonra gel takip yapalim dedi. Sizce igne ilac vermemesi normal mi

Yumurtan oluştuysa 27 geç değil mi canım aşılama için

Yumurtan oluştuysa 27 geç değil mi canım aşılama için
Hayır canım anlatamadım sanırım ben 6 sında aşılama olduğumda 3 yumurtam vardı şimdi
İki gündür tekrr iğneye başladım 27 sinde aşılama var tekrar

Senınkı gelıstımı pekı
Yani 5 tane 15 16 mm lerde gezen yumurtalarim vardı 9 tane bittiğinde.doktor yeterli değil 4 tane 75 lik yazıyorum ikişer ikişer iki gün daha vurulmami söyledi yani son iki gün 150 lik vuruldum araya haftasonu girdi bana ovitrelleyi vuracağım saati söyledi ve vuruldum bugün iğnenin 6. Günü.yani son dört iğneden sonra o küçük olanlarin ne duruma geldiğini görmeden çatlatma ignesini vurdurmjs oldum yani.kismet artık.gecen ay bu şekilde yapmıştım kimyasal gebelik oldu

Insallah olur rabbım yuzunu guldürsün emegını bosa cıkarmasın ıstegen herkeze banada ınsallh

Bu ilaclarin icerikleri genelde ayni pkosu boyutuna gore degisik tedaviler uygulaniyo bende purogen 75 cc ile hamile kaldm daha sonra catlatma ignesi yaptm

Kizlar hamileyimmm..
Inanamiyorum! Pco ydum gonal f ve Ovitrelle kullandim bir bucuk sene olmadi. Tüp bebege karar verdik ondan önce tatile gidelim dedik. Tatilde hamile oldugumu ögrendik.
Arastirmadigim okumadigim sayfalar yazilar kalmamisti. Uygulamadigim kürler kalmamisti bütün ümidim kesilmisti. Son olarak spor yaptim yani yürüyüs hergün on bin adim ve kilo verdim. Ve oldu?
Kilo verin ve bol hareket
Bu bizim en büyük ilacimiz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…