pcos,idrar yolu iltihabı ve glukofen

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
kızlar bende de polikistik over var,2 yıl diane 35 kullandım,hamile kalmak istediğim için doktorum bırakmamı söyledi,ilacı bırakınca adetim düzensizleşti,idrar yolu iltihabı da var ilaç kullanıyorum geçiyor sonra en ufak üşütmede tekrarlıyor,denemeize rağmen henüz gebe kalamadım adet te olamadım,glukefen kullanıyorum gebeliği kolaylaştırmak için,bi yandan da gebe kalamam diye çok korkuyorum,aynı şikayeti olnlar sizce ne yapmalıyım,bu gibi rahatsızlıkları olanlar gebe lkalabilir mi?çok canım sıkılıyor...

canım kendine çok dikkat etmelisin üşütme,ayaklarını sıcak tut.pco bendede var.bu ay gulukofen kullanmaya başladım hayırlısı allahtan inşallah gelecek bebişlerimiz merak etme.pco lularda gebe kalabiliyor.ama biraz zorlaştırıyor işimizi inşallah rabbim hepimizi sevindirecektir.moralini bozma.

sana yumurta geliştirici ilaç vermedimi doktorun.pco yumurta gelişmesini engellediği için benim doktorum gulukofenle birlikte gonaphane verdi.

soğan kürünü kullanmanı tavsiye ederim.iltihabları kistleri söküp atıyor.ben buayki kürümü tamamladım eğer regl olursam 2.kürümü yapıcam.bence faydası oldu baya koyu akıntılar geldi.buda iyiye işarettir.

saol canım doktor sadece glukofen verdi başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum.

ah be arkadaşım... bendede aynı dertler var yanlız benimki tam pcos değil görüntü destekliyor ama hormolar normal bende 8 aydır hamile kalamıyorum 8 aydır glukofen kullanıyorum ama ne kullandıysam sistittten kurtulamadım çorapsız bile gezemiyorum yazın ortasında üşütmemek için hayırlısıyla hamile kalırız umarım:Saruboceq:

X