Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Pcos ile pcos görünümü arasında ki fark nedir? Ben alttan muayene oldum. Doktorum pcos dedi. Ama düzenli adet görüyorum günü hiç şaşmaz. Zayıfım sadece kıllanma problemim var. Adetliyken test vereceğim bu ay. Bana yumurtalıkların tembel dedi. İkisi farklı şeyler mi? Ben hangisini taşıyorum acaba. Düzenli adet gören biri pcos olabilir mi ya?
Bende 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyordum kaç doktor değiştirdim hiçbiri birşey demedi birşeyin yok deyip sacma tedaviler uygulandı. En son artık tüp bebek merkezine başvurdum yapilan tahlillerde doktor pcos dedi ben inanmadım dedim çoklu yumurta görünümü Yok bende adetimde düzenli olur kıllanma problemin de Yok dedim arasındaki farkı açıkladı bi pcos sendromu varms adet düzenliyor olurmus çoklu yumurta problemi olmazmis ama ovulasyon olmazmis bide pcos vardır adet duzensiz çoklu yumurta görünümü olur dedi sendeki sendromm dedi hatta muhteşem sendromlu da olsan fazla yumurta topliycaz sendrn dedi ve gerçekten öyle de oldu ignelerle birlikte kontrolde ilk defa çoklu yumurta gördüm ve 22 yumurta toplandı