tamam canım insallah güzel haberlerle döneriz yarın gidicem kuzum
hadi bakalım hayırlısı
şimdi rast geldim forumda bir başlığa belki sende duymuşsundur..tüylere karşı limon tuz karışımı varmış ve bitiriyomuş tüyleri..
aynı durumadyız ya senle bekar be pkoslu olarak tüy problemin vardır seninde kesin..deniycem ben inş işe yarar seninle de paylaşayım dedim
olmazmı nasıl yapılıyomus canım cok sagollll
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/628234-tuy-sorununu-limon-suyu-tuzla-basardik.html
bu başlıktan okudum bende canım sende incele istersen yorumları falan oku daha ayrıntılı bilgi alırsın..
çok heyecanladım valla belki bizde de çare olur hemen deniycem
cok sagol cannım Allah razı olsun detaylı bakacagım simdi cıkıyom tatlım cok öpyommmmm
canım benim doktora gittim kan degrlerime baktırdım ama dahiliye doktoruna gittim.prolaktine felan baktırdım seker yükleme testine sekerime normal cktı sükür kuzu.hayıtı yapıcam sen naptın
dün işim çıktı canım gidemedim sonucu almaya hastaneye..pazartesi alıcam ama doktora 12 agus.ta randevum var ancak o zaman kan ve ultrasonu gösterebilicem..
çok şükür sevindim adına değerlerinin iyi çıkması önemli..prolaktin kaç çıktı?? Yüksek çıkmasında gebeliği zorlaştırıyormuş..
prolaktinim 291 (102-496) arası normalmis
sekerim 101
seker yükleme testim 83
cıktı kuzuuuu sagol.
Insallah sende iyi sonuclar alırsın canım
benim prolaktinim 31 çıkmıştı anlamayadım bu üç rakamlıları, ama normalse iyi tabi senin için :)
FSH ve LH çok önemli pcos da onlar nasıl çıktı??
canım lh ım fsm ımdan yüksek klasik pcos degerleri...hayıtı dencem bayrmdan sonra bakalım sana gelişmeleri yazarım canım 3 ayda etki ediyomu tüylenmemi azaltıcakmı ve prolaktin degerim ne olacak görcez
hadi bakalım inşallah şifa olur canım..ona göre bende başlarım örneğim olursun benim
sagol canım insalalh su limonuda denicem bi
sagol canım insalalh su limonuda denicem bi
naptın bakalım denedin mi limoncukla tuzu
deneyemedim canım suan izindeyim evimde degilim ondan ama gidince yapıcam sen yaptınmı nasıl bir degişim varmı kuzuuuu
valla kuzucum 4 gündür sürüyorum tabi henüz çıkmadı tüyler ancak on güne belli olur sonuç..ama yumuşacık oluyor tenin bide beyaz beyaz tuzlu
hadi insallah fayda eder banada haber et kuzum
canım toplam iki sefer yapmama rağmen orman gibi tüyler çok cılız ve seyrek çıkmaya başladı.. :119:
Haftaya tekrar alıp üçüncü kürü uygulayacağım
yaaaa ciddenmi kuzu ben lazere basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?